Pawshake logo

Hondenoppas Zaandam

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

28 EUR
/nacht
Inloggen om Adam als favoriet te markeren.

Adam

12 km - Amsterdam

Luxury staycation for your pet

22
8 terugkerende gasten
15 EUR
/nacht
Inloggen om Devi als favoriet te markeren.

Devi

10 km - Amsterdam

Cuddles & care for your 4-legged friends! ❤️

6
1 terugkerende gast
15 EUR
/nacht
Inloggen om Susanna, Steven en Juna als favoriet te markeren.

Susanna, Steven en Juna

11 km - Amsterdam

Jouw hond of kat 'home away from home' in Amsterdam Oud-zuid

2
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
35 EUR
/nacht
Inloggen om Lisa als favoriet te markeren.

Lisa

7 km - Amsterdam

Happy place for your dog// Westerpark

2
Laatst gecontacteerd: gisteren
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
45 EUR
/nacht
Inloggen om Elina als favoriet te markeren.

Elina

11 km - Amsterdam

Walkie buddy for a furry friend

1
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
35 EUR
/nacht
Inloggen om Hasret als favoriet te markeren.

Hasret

11 km - Amsterdam

mijn levensvrienden🐈🦮💞🐈‍⬛🐩

9
5 terugkerende gasten
60 EUR
/nacht
Inloggen om Fernanda als favoriet te markeren.

Fernanda

10 km - Amsterdam

Your Pet Will Be Happy With Me

47
16 terugkerende gasten
30 EUR
/nacht
Inloggen om Deb als favoriet te markeren.

Deb

10 km - Amsterdam

Passionate dog lover

Laatst gecontacteerd: vandaag
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Kim als favoriet te markeren.

Kim

11 km - Amsterdam

A best friend's best friend.

Laatst gecontacteerd: gisteren
35 EUR
/nacht
Inloggen om panna als favoriet te markeren.

panna

6 km - Amsterdam

Dog 🐶 lover

1
Laatst actief: vandaag
1
2
3
4
5
6
7
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Zaandam. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Zaandam flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Zaandam).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Zaandam lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Zaandam. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Zaandam die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Zaandam. Meer dan 1743 hondenbezitters in Zaandam hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Zaandam