Pawshake logo

Hondenopvang Zaandam

Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas

Flexibele annuleringen voor hondendagopvang. Annuleer voor 12 uur 's middags de dag ervoor om een volledige terugbetaling te ontvangen.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/dag
Inloggen om marcel als favoriet te markeren.

marcel

1 km - Zaandam

hondenliefhebber die graag op uw hond past

Nieuwe oppas
Laatst actief: 4 dagen geleden
35 EUR
/dag
Inloggen om İdil als favoriet te markeren.

İdil

0 km - Zaandam

Ready to be a good friend to your bestie!

5
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
35 EUR
/dag
Inloggen om Laurie als favoriet te markeren.

Laurie

0 km - Zaandam

Wagtime! Garden And Green Spaces

10
5 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/dag
Inloggen om federica als favoriet te markeren.

federica

2 km - Zaandam

Dogs friendly and lover!

Laatst actief: 14 dagen geleden
25 EUR
/dag
Inloggen om Kimberly als favoriet te markeren.

Kimberly

1 km - Zaandam

Pei Pei Club

1
Woont samen met 2 katten, 1 hond
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/dag
Inloggen om Lizelle als favoriet te markeren.

Lizelle

4 km - Zaandijk

Lizelle Doggie & Cat Daycare

3
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
30 EUR
/dag
Inloggen om Lara als favoriet te markeren.

Lara

0 km - Zaandam

Pet sitting in Zaandam

Woont samen met 1 kat, 1 hond
12 EUR
/dag
Inloggen om Mimi als favoriet te markeren.

Mimi

1 km - Zaandam

Animals' Biggest Fan

1

Waarom dagopvang voor honden?

Voor elk huisdierenbaasje is het altijd moeilijk: naar je werk gaan en je huisdier thuis achterlaten. Weet je eigenlijk wel wat je huisdier doet? Zou hij zich alleen voelen? Bij Pawshake weten we dat elke hond stimulans, beweging en aandacht nodig heeft gedurende de dag. Daarom kun je heel makkelijk een hondenoppas boeken in de buurt van Zaandam voor oppasdiensten voor jouw hond. Je kunt je hond overdag bij de oppas thuis brengen of spreek af met de oppas dat hij of zij je hond op komt halen als jij naar je werk gaat.

Dagopvang voor honden is een leuke en makkelijke manier om je hond toch de aandacht en beweging te geven die hij nodig heeft - als je zelf overdag weg moet. Zodat je 's avonds bij een moeie maar vrolijke en voldane hond thuiskomt! Een Pawshake hondenoppas aan huis is een perfecte oplossing voor jonge honden die nog heel veel aandacht nodig hebben, of honden die om een andere reden extra verzorging nodig hebben, zoals oude of juist hele actieve honden.

Onze persoonlijke oppassers zijn meer flexibel dan de gemiddelde grote, professionele hondencrèche. Onze oppassers bieden kleinschalige hondenopvang en veel van onze oppassers verzorgen maar één hond per keer. Dat betekent ook dat ze zich makkelijker kunnen aanpassen aan jouw schema en aan de individuele behoeften van jouw hond. Dus gun je viervoeter een leuke dag met een Pawshake oppas in Zaandam, zodat je hond elke dag de liefde en aandacht krijgt die hij verdient. Tijdens de reservering ontvang je leuke foto-updates zodat je de avonturen van je hond kunt volgen.

Elke reservering voor dagopvang voor honden in inclusief De Pawshake Garantie: inclusief vergoeding van dierenartskosten en 24/7 klantendienst. We staan voor je klaar!

Baasjes boeken bij Pawshake hondenopvang in Zaandam. Meer dan 1766 hondeneigenaars in Zaandam hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.96/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Dagopvang
  4. »
  5. Zaandam