Pawshake logo

Hondenopvang Amersfoort

Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas

Flexibele annuleringen voor hondendagopvang. Annuleer voor 12 uur 's middags de dag ervoor om een volledige terugbetaling te ontvangen.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

15 EUR
/dag
Inloggen om Amanda als favoriet te markeren.

Amanda

2 km - Amersfoort

A Loving Doggie Daycare

3
Laatst gecontacteerd: 7 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/dag
Inloggen om Marjon als favoriet te markeren.

Marjon

2 km - Amersfoort

ervaren oppas voor hond, kat en andere dieren!

Laatst gereserveerd: 12 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
10 EUR
/dag
Inloggen om Iris als favoriet te markeren.

Iris

2 km - Amersfoort

Vriendelijke, actieve knuffel oppas in Liendert

Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
20 EUR
/dag
Inloggen om Mirjam als favoriet te markeren.

Mirjam

1 km - Amersfoort

Mirjamenjw

Laatst actief: 7 dagen geleden
15 EUR
/dag
Inloggen om Miranda als favoriet te markeren.

Miranda

3 km - Leusden

Honden tehuis

Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
1

Waarom dagopvang voor honden?

Voor elk huisdierenbaasje is het altijd moeilijk: naar je werk gaan en je huisdier thuis achterlaten. Weet je eigenlijk wel wat je huisdier doet? Zou hij zich alleen voelen? Bij Pawshake weten we dat elke hond stimulans, beweging en aandacht nodig heeft gedurende de dag. Daarom kun je heel makkelijk een hondenoppas boeken in de buurt van Amersfoort voor oppasdiensten voor jouw hond. Je kunt je hond overdag bij de oppas thuis brengen of spreek af met de oppas dat hij of zij je hond op komt halen als jij naar je werk gaat.

Dagopvang voor honden is een leuke en makkelijke manier om je hond toch de aandacht en beweging te geven die hij nodig heeft - als je zelf overdag weg moet. Zodat je 's avonds bij een moeie maar vrolijke en voldane hond thuiskomt! Een Pawshake hondenoppas aan huis is een perfecte oplossing voor jonge honden die nog heel veel aandacht nodig hebben, of honden die om een andere reden extra verzorging nodig hebben, zoals oude of juist hele actieve honden.

Onze persoonlijke oppassers zijn meer flexibel dan de gemiddelde grote, professionele hondencrèche. Onze oppassers bieden kleinschalige hondenopvang en veel van onze oppassers verzorgen maar één hond per keer. Dat betekent ook dat ze zich makkelijker kunnen aanpassen aan jouw schema en aan de individuele behoeften van jouw hond. Dus gun je viervoeter een leuke dag met een Pawshake oppas in Amersfoort, zodat je hond elke dag de liefde en aandacht krijgt die hij verdient. Tijdens de reservering ontvang je leuke foto-updates zodat je de avonturen van je hond kunt volgen.

Elke reservering voor dagopvang voor honden in inclusief De Pawshake Garantie: inclusief vergoeding van dierenartskosten en 24/7 klantendienst. We staan voor je klaar!

Baasjes boeken bij Pawshake hondenopvang in Amersfoort. Meer dan 526 hondeneigenaars in Amersfoort hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Dagopvang
  4. »
  5. Amersfoort