Pawshake logo

Dierenoppas gezocht bij jou in de buurt?

Pawshake on trustpilot
Download in de App StoreDownload op Google Play
Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dierenoppas

Je huisdier wordt verzorgd terwijl jij weg bent

Ga je op reis of kun je gewoon wat extra hulp voor je huisdier gebruiken? Vind de perfecte dierenoppas bij Pawshake.

Bij Pawshake vind je duizenden betrouwbare en geverifieerde oppassers die persoonlijke en kleinschalige verzorging voor je huisdier aanbieden.

We vinden dat jouw huisdier altijd recht heeft op de beste verzorging. Onze oppassers zijn ervaren en bieden je huisdier dagopvang, hondenopvang met overnachting of hondenuitlaatservice van hoge kwaliteit!

Wat is een Pawshake dierenoppas?

Een nieuw maatje voor je huisdier

Pawshake oppassers zijn dierenliefhebbers uit je eigen buurt. Ze vinden het gewoon enorm leuk om voor dieren te zorgen en tijd door te brengen met huisdieren in hun eigen wijk. De website van Pawshake is de perfecte plek voor onze oppassers om hun oppasdiensten direct aan jou en je huisdier te kunnen aanbieden.
De oppassers van Pawshake vind je in alle soorten en maten - er zitten studenten Diergeneeskunde bij, dierenartsassistenen, gepensioneerde dierenvrienden die extra tijd om voor een dier te zorgen, maar ook stellen en gezinnen die niet permanent een huisdier willen hebben maar het wel leuk vinden om af en toe voor een logeerhond of - kat te zorgen. Wat ook de achtergrond van een oppas is, je kunt erop rekenen dat jouw dierenoppas een grote dierenliefhebber is en daar graag anderen mee wil helpen.
Pawshake werkt anders dan een traditioneel pension of dierenhotel. Wij bieden persoonlijke, flexibele, kleinschalige oppasdiensten in een huiselijke omgeving aan, op maat gemaakt voor de behoefte van jou en je huisdier.

Waarom is Pawshake de betere optie?

Speciaal ontworpen voor gelukkige huisdieren

Flexibele diensten

Kies een huisoppas of opvang aan huis voor je dier als je langere tijd van huis weg moet Met een hondenuitlaatservice blijft je hond fit en actief Een dierenoppas kan lekker met je kat kroelen tijdens het dagelijkse huisbezoek, of kan je konijnen, cavia, vissen of vogels verzorgen.

Gratis kennismakingsgesprek

Leer elkaar kennen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan weet je zeker dat je huisdier straks in goede handen is! De perfecte oppas gevonden voor je huisdier? Reserveer veilig en makkelijk via Pawshake en profiteer van de premium verzekering, 24/7 klantendienst en de tevredenheidsgarantie.

Persoonlijk en betaalbaar

Elk dier is uniek en bijzonder. Bij Pawshake kies je de perfecte dierenoppas die precies past bij de behoeften van jouw huisdier. En goede zorg hoeft niet duur te zijn: de prijzen per dienst worden door onze oppassers zelf bepaald.

De Pawshake belofte

Jij en je huisdier zijn in goede handen

Premium Huisdierenverzekering inbegrepen

Onze Premium Huisdierenverzekering dekt je huisdier voor ziekte en ongelukken, en beschermt jou tegen claims van derden. Voor een gerust gevoel! Betaal veilig online, dan ben je automatisch verzekerd tijdens de reservering. Bij Pawshake ben je in veilige handen.

Lokale oppassers, gecheckt en beoordeeld

Alle oppassers bij Pawshake worden handmatig beoordeeld door ons team van specialisten: minder dan 20% van de aanmeldingen wordt slechts geaccepteerd. Alle Pawshake oppassers moeten en uitgebreid profiel aanmaken met concrete informatie over hun ervaring met dieren, hun achtergrond en motivatie. Hun beoordelingen moeten authentiek zijn.

Een gerust gevoel

Onze oppassers zijn 100% toegewijd aan je kat, hond, konijn, vogel of je andere huisdieren! Word verrast door leuke, dagelijkse foto-updates en zie hoe het je huisdier vergaat tijdens de reserveringsperiode. En ons enthousiaste team van de klantendienst staat 24/7 voor je klaar om je te helpen.

Pawshake Tevredenheidsgarantie

Mocht de oppas die je hebt geboekt onverhoopt toch niet kunnen, dan zullen we alles in het werk stellen om een vervanger te vinden. Dit komt zelden voor, maar we staan in elk geval voor je klaar mocht je in de problemen komen.

5-sterren oppas beoordelingen

Lees authentieke beoordelingen van andere tevreden baasjes

starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Desiree, 03-03-2020
Diana is een prettige en betrouwbare kattenoppas. Snel en vlot contact en onze kat is keurig verzorgd.
Lees meer over Ervaren kattenoppas
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Monique, 29-12-2019
Lyan heeft nu twee keer voor mijn katten gezorgd en wij zijn uiterst tevreden. Lyan reageert snel op berichtjes via pawshake, de communicatie is goed. De katten krijgen niet alleen eten en drinkwater, maar ook veel aandacht en speel - of knuffeltijd. Lyan stuurt elke dag een korte video via Whatsapp ...
Lees meer over Lyan

De Pawshake belofte

Jij en jouw huisdier zijn door ons gedekt

Inclusief Pawshake Garantie

Onze Zekerheidsgarantie geeft jou gemoedsrust omdat het jouw huisdier dekt in het geval van ziekte of verwonding en jou tegen claims van derden beschermt. Betaal veilig online via ons platform zodat de verzekering automatisch wordt geactiveerd. Je bent bij Pawshake in veilige handen.

Gescreende oppassers in jouw buurt.

Alle oppassers worden stuk voor stuk gescreend door een speciaal team binnen Pawshake: Minder dan 20% van de aanmeldingen worden goedgekeurd. Alle oppassers hebben een uitgebreid profiel met persoonlijke informatie en eventuele recensies die je kunt lezen alvorens hun diensten te reserveren.

Een gerust gevoel

Onze toegewijde oppassers zullen jouw kat, hond, konijn, vogel of cavia liefdevol verzorgen. Geniet van de dagelijkse updates en foto's van jouw huisdier die je dagelijks via de oppas ontvangt gedurende de oppasperiode. Onze vriendelijke klantendienst is online om jouw van dienst te zijn.

Oppas Tevredenheidsgarantie

Mocht de oppas onverhoopt toch niet voor jouw huisdier kunnen zorgen, dan doen we er alles aan om een vervanger te vinden. Dit komt zelden voor maar wij zijn er om je te helpen mocht dit toch gebeuren.

Hoe werkt het?

Pawshake is eenvoudig!

1. Gratis kennismakingsgesprek:

1. Gratis kennismakingsgesprek:

Stuur een berichtje naar een liefdevolle oppas en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprekje.
2. Reserveer online

2. Reserveer online

Reserveer veilig jouw oppas online om gedekt te zijn voor dierenartskosten en toegang te hebben tot onze online klantendienst.
3. Ontspan

3. Ontspan

Jouw huisdier is in veilige handen. De oppas zal jou geregeld op de hoogte houden met berichtjes en foto's gedurende de oppasperiode.

Gebruik je Pawshake voor het eerst?

Zo werkt het:

Het kan behoorlijk spannend zijn om je huisdier achter te laten als je weg moet vanwege werk of vakantie. Maar met een paar simpele stappen weet je zeker dat je huisdier relaxed, gelukkig en in veilige handen is!

Kies de juiste dierenoppas

Lees het profiel van de oppas aandachtig. Blader door de beoordelingen van andere baasjes, en check de beschikbaarheid op de kalender. Ziet de oppas er veelbelovend uit? Stuur dan een bericht met je wensen, relevante informatie over je huisdier en de data.

Kennismakingsgesprek

Organiseer altijd een kennismakingsgesprek met de oppas voordat je de reservering definitief maakt. Neem de tijd om elkaar te leren kennen: stel volop vragen en vertel de oppas zoveel mogelijk informatie over je huisdier en wat je precies verwacht.

Maak je reservering definitief

Is het kennismakingsgesprek goed verlopen? Dan kun je de reservering definitief maken via de Pawshake website of app. Als je reserveert is je huisdier automatisch verzekerd tijdens de reserveringsperiode, heb je recht op de Pawshake tevredenheidsgarantie en kun je gebruikmaken van de klantendienst.

De Pawshake App - altijd een dierenoppas dichtbij.

Download de gratis Pawshake app vandaag en vind je ideale hondenoppas of kattenoppas

Download in de App StoreDownload op Google Play
  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken