Pawshake logo

Pawshake beoordelingen

Ervaringen van onze baasjes

starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Annerieke, 20-05-2022
Klaziena is betrokken en heel kundig. Ik noem haar stiekem een kattenfluisteraar, want de katten zochten verbazingwekkend snel toenadering bij haar, ook de bangerik. Ik kon vol vertrouwen op vakantie gaan. Leuk ook om op vakantie berichtjes en filmpjes te krijgen. Ook was ik blij met de zorgvuldige ...
Lees meer over Mijn Bijnaam? Dierenfluisteraar
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Ashok, 20-05-2022
Friendly pet sitter. Everything went well.
Lees meer over Oppas Voor Alle Dieren!
starstarstarstarstar
Logeren
Paula, 20-05-2022
Danka has been very helpful arranging this stay. Communication was good, she kept us informed about how it went during the 2 days, and that made it way easier :) Definitely recommend and will contact her if needed in the future!
Lees meer over Play with Luca (husky) and Watson (frenchie) :)
starstarstarstarstar
Dagopvang
Amanda, 19-05-2022
In twee woorden, top oppas! Voorafgaand aan de afspraak hebben we via whatsapp fijn contact gehad. Je kunt merken dat Gizem ervaring heeft met oppassen. Het oppassen zelf was top! Ze kan goed omgaan met oudere honden en honden die het allemaal een beetje spannend vinden ;). Ze is geduldig en weet g ...
Lees meer over Active, loving & experienced caretaker of your dog!
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Lynn, 19-05-2022
Lisanne is echt een topper! Super behulpzaam, meedenkend en lief voor onze dieren! Enorm blij met haar en wanneer het nodig is zullen we haar zeker weer vragen!
Lees meer over Flexibele Oppas!
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Carolin, 19-05-2022
Laila was a pleasure to work with! She responded quickly to all of my questions and was able to babysit my animals for a total of about 10 days. She felt comfortable in taking care of my cats, bunnies and even chickens :) I was updated periodically with pictures and videos of all of my pets while I ...
Lees meer over lieve en betrouwbare oppas aan huis
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Petra, 18-05-2022
Bina heeft het vertrouwen van Nouschka snel gewonnen. Foto's van een blije hond tijdens hun wandeling.
Lees meer over Hondentrainer met ervaring met honden met gedragsproblemen
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Tessa, 17-05-2022
Hele lief en geduldig geweest met mijn lieve maar eenkennige hondje. Zeer blij mee!
Lees meer over Honden & Katten Service :)
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Ilja, 16-05-2022
Gul heeft 3 weken fantastisch op onze 3 katten gepast. We konden in de eerste plaats met een gerust gevoel op reis na de eerste kennismaking en troffen onze bengels in goede doen en gezondheid terug bij thuiskomst. Dankjewel voor alle goede zorgen, Gul!
Lees meer over Kattenoppas Den Haag
starstarstarstarstar
Dagopvang
Chris, 14-05-2022
Super as ever 👍
Lees meer over Reliable Dog And Cat Lover!
starstarstarstarstar
Dagopvang
Maxime, 13-05-2022
Loes en haar vriend waren super aardig, Bowie heeft het volgends mij heel erg naar z’n zin gehad! De volgende keer als we een oppas nodig hebben nemen we zeker weer contact op!
Lees meer over Hondenliefhebber Zonder Tijd Voor
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Fenna, 13-05-2022
Ismay reageert snel en kwam tijdens de kennismaking al over als iemand die het oppassen zeer serieus neemt en goede zorg draagt voor dieren. Mijn katten kwamen direct bij haar terwijl beide vrij schuw zijn met nieuwe mensen. Ismay heeft mijn katten heel goed verzorgd en ze vooral veel liefde en aand ...
Lees meer over Time spent with animals is never wasted
starstarstarstarstar
Huisoppas
Adrian, 12-05-2022
Chloé was great with my dogs and my home! I would definitely consider her again if she’s not moving away from Netherlands :)
Lees meer over Happy To Take Care Of Your Fluffy Friend !!
starstarstarstarstar
Dagopvang
Maaike, 12-05-2022
Alles was perfect!
Lees meer over Annelies
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Gemma, 12-05-2022
Bjorn was the best cat sitter, very responsible and so kind. I came home to two very happy and relaxed cats :)
Lees meer over Dierenoppas - Bjorn
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Herman, 10-05-2022
Met Marthe heb je een fijne vriendelijke lieve oppas voor je dieren! Communicatie verloopt echt heel erg goed! Ze denkt mee en houd je op de hoogte hoe het gaat met je dieren! Dus volgende keer weer Marthe als oppas! Dank je wel Marthe voor de goede zorgen!
Lees meer over Crazy Cat Lady
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Lianne, 10-05-2022
Adri and her fiancé Davide took care of our cats (and plants) when we were on holiday. They sent us regular updates and photos, and are very friendly. Everything was perfect when we came back! Thank you again!
Lees meer over The Pet-sitting Photographer
starstarstarstarstar
Logeren
Stephanie, 10-05-2022
Anneli kwam heel betrouwbaar en enthousiast over. Eszti heeft een leuke tijd gehad.
Lees meer over Hondenuitlaat In De Pijp/oost!
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Pepita, 10-05-2022
Fijn dat het goed ging en om te merken dat de katten relaxt waren bij thuiskomst.
Lees meer over Priscilla
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Anabela, 09-05-2022
Good, clear communication and kept to all agreements. Our cat was very happy. We were also able to contact Leon very quickly/last-minute. Thank you for the service! I truly recommend Leon and I hope we can repeat this again shortly! Goede, duidelijke communicatie en zich aan alle afspraken gehouden. ...
Lees meer over Gespecialiseerde Huisdieren Oppas!
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Nick, 09-05-2022
Goede, heldere communicatie en aan alle afspraken gehouden. Onze kat was blij met haar. We konden ook super snel/last-minute terecht bij Barbara. Bedankt voor de service!
Lees meer over Lieve en toegewijde oppas voor jouw huisdier
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Daniëlle, 09-05-2022
Beatriz was echt heel lief en zorgzaam. Ze heeft 3 dagen voor mijn 2 katten gezorgd en ik kreeg elke dag foto's en lieve filmpjes! Ze is echt een aanrader 🤗
Lees meer over Beatriz
starstarstarstarstar
Huisoppas
Marije, 09-05-2022
Super fijne lieve betrouwbare kattenoppas. Kreeg ontzettend snel het vertrouwen van zelfs de meest “bange” kat. Zeer verantwoordelijk mbt toedienen medicatie en gaf leuke updates. Zowel onze kattenkindjes als wij hadden hierdoor een ontzettend relaxed weekend!
Lees meer over It's All About Cats!
starstarstarstarstar
Logeren
Deyana, 08-05-2022
Harvey had a wonderful time with Andrea . He immediately felt at home. Harvey could get anxious but he felt relaxed and calm. I am very happy. He will be coming back already this month.
Lees meer over Crazy about dogs!
starstarstarstarstar
Logeren
Holly, 08-05-2022
Conny was a wonderful sitter for Marnie whilst we went on a week’s holiday. She sent lots of photos and videos, and took Marnie for some great walks and adventures. Marnie was well looked after. Thanks so much for everything Conny!
Lees meer over A Dog's Journey-
starstarstarstarstar
Logeren
Nadia, 08-05-2022
Wendy was a wonderful host, took good care of my senior dog and had good communication, thank you Wendy.
Lees meer over Fijn oppasadres met tuin en gezelschapshond
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Sandra, 07-05-2022
Heel erg tevreden met Heilet!
Lees meer over Woerdense Kattenoppas
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Roderik, 06-05-2022
Myrthe heeft fantastisch voor onze katten gezorgd. We kregen elke dag leuke filmpjes en foto's toegestuurd. De katjes hebben zich vermaakt met Myrthe, en wij hebben ons echt geen zorgen hoeven maken op vakantie!
Lees meer over Kattenliefhebster
starstarstarstarstar
Logeren
Catharine, 06-05-2022
Onze Billie heeft het heerlijk gehad bij Inge. Ze kon fantastisch rennen in de grote tuin en had haar eigen mand in een huiselijke omgeving.
Lees meer over Hondenvriendjes (die ook van katten houden) Welkom!
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Juliette, 04-05-2022
Daniëlle is een fantastische oppas die echt de tijd neemt voor je kat. Ze stuurt regelmatig foto’s hoe het gaat en zorgt ervoor dat je kat zich niet alleen voelt als jij weg bent. Helemaal goed!
Lees meer over Danielle
1
2
3
4
5
...
41
next page
  1. Homepagina
  2. »
  3. Pawshake beoordelingen