Pawshake logo

Pawshake beoordelingen

Ervaringen van onze baasjes

Huisoppas
Marjolein, 05-12-2019
Sanne Marije is een ontzettend leuke meid. Waarvan de dierenliefde af spat. Ik ben heel blij dat ik haar gevonden heb. Al mijn toekomstige trips worden en stuk makkelijker met zij die voor mijn beestjes zorgt. Dan ben je met een gerust hart weg.
Lees meer over Gepassioneerde Kattenoppas!
Huisbezoeken
Mio, 05-12-2019
Kim is een aardige en spontane vrouw die goed voor mijn 2 senior katjes gezorgd heeft tijdens mijn afwezigheid. Het was ook erg fijn dat ze medicatie kan toedienen, aangezien beide katten sinds kort medicijnen krijgen. De volgende 2 reserveringen zijn alweer gemaakt, dat zegt genoeg.
Lees meer over Dierenartsassistente Kim
Hondenopvang
Tonny, 03-12-2019
Jeep heeft het geweldig gehad bij Maja. Maja en Jeep waren al gauw maatjes en voor zijn baas had hij geen aandacht meer. Maja is een echte hondenmens.Wij hadden alle vertrouwen in Maja en hebben een heel fijn weekend gehad. Heel geruststellend dat je voelt dat het goed zit tussen Jeep en Maja. 🐾🐾
Lees meer over Hotel Maja Afgesloten Hondentuin
Huisbezoeken
Amy, 02-12-2019
Top! Hele lieve oppas voor mijn katten! Als ik nog eens oppas nodig heb, kom ik zeker terug! ☺👍🏼
Lees meer over Dierenopvang La Dolce Vita
Hondenoppas
Poppeia, 02-12-2019
Super fijne oppas! Rustig zorgzaam en liefdevol.
Lees meer over Liefdevolle En Ervaren Dierenoppas
Hondenoppas
Cindy, 02-12-2019
Mijn honden gingen een dag en een nachtje proefdraaien. Het is uitstekend verlopen, niks meer dan lof over Anneke en Ben. Ze zijn heel erg lief voor de honden. De rust die ze uitstralen heeft ook zeker effect op mijn honden. Ik raad iedereen deze oppassers aan!
Lees meer over Beter Dan Dit Wordt Het Niet!
Hondenopvang
Jacqueline, 01-12-2019
Daisy heeft echt gevoel voor honden . Houd er echt rekening mee dat Lola nog een pup is
Lees meer over The Perfect Doggy Day
Hondenoppas
Christa, 30-11-2019
Onze Toon is voor het eerst uit logeren gegaan bij Mariëtte. Hij is lekker relaxed thuis gekomen. Wij als baasjes hebben met verbazing op staan kijken aangezien Toon kampt met verlatingsangst en erg aan ons hangt. Wij gaan zeker weer bij Mariëtte boeken ❤
Lees meer over M.j
Hondenopvang
Joyce, 27-11-2019
In every way more then expected.
Lees meer over The Most "doggy" Person
Hondenuitlaatservice
Anni, 24-11-2019
Floor is al enige tijd een fijne oppas voor onze hond Manó. Het afstemmen van tijden verloopt altijd soepel. Verder is het prettig om een oppas in de buurt te hebben. Inmiddels is Manó helemaal gewend aan Floor. Dit is superhandig omdat we geen uitleg meer hoeven te geven. We zijn erg blij dat Floo ...
Lees meer over Floor
Huisbezoeken
Mirjam, 22-11-2019
Havana-Kay is een betrouwbare, opgewekte oppas met liefde voor dieren. Zij houdt zich uitstekend aan gemaakte afspraken. Ik kan haar aan iedereen aanraden!
Lees meer over Loving My Furry Friends
Hondenopvang
Robert, 21-11-2019
This was our first time using Pawshake for our 9 month old dog Kees. And we couldn’t be more happy about his stay with Mylan and his girlfriend. A very nice couple, who love dogs, that took great care of Kees. He’s already looking forward to his next stay!
Lees meer over Nestje Bij Het Vondelpark
Huisbezoeken
Lotte, 21-11-2019
Hannah heeft prima voor onze katten gezorgd. Heel blij mee, de katten ook. Alles netjes en verzorgd achter gelaten.
Lees meer over Betrouwbare Oppas Voor Ieder Dier
Hondenuitlaatservice
Amy, 21-11-2019
We are very happy with Natalia! She is great with our puppy, communicates well and sends use some nice pictures of their walks afterwards!
Lees meer over Natalia
Huisbezoeken
Kirsten, 20-11-2019
Julia was purrfect! Could not have asked for a more animal loving and kind person.
Lees meer over Julia*-
Huisbezoeken
Elske, 19-11-2019
Ben zeer blij met de oppasdiensten van Emma. Ze heeft enorm goed gezorgd voor mijn 2 katers. Ze neemt de tijd voor je huisdieren en zorgt dat ze genoeg aandacht krijgen. Ook komt ze alle afspraken na en houdt je als baasje goed op de hoogte dmv elke dag even een foto en appje te stiren hoe het gaat.
Lees meer over Emma Past Op, Laat Uit En Verzorgt
Huisbezoeken
Gaby, 17-11-2019
Yael heeft super goed onze kat verzorgd terwijl wij een paar dagen weg waren. Filmpjes en foto’s werden ook gestuurd zodat wij op de hoogte waren hoe het met de kat ging. Super fijne ervaring!
Lees meer over Dierenvriendin
Hondenopvang
Thecla, 15-11-2019
Bijke heeft een hele prettige middag bij Ella doorgebracht. Zij heeft oa. een hele lange wandeling met hem gemaakt en hij heeft lekker kunnen rennen en snuffelen( zijn favorietehobby) in een veilige omgeving.
Lees meer over Hondenliefhebber Zoekt Oppashond
Hondenoppas
Wally, 15-11-2019
Helemaal goed , Ruby onze pup van 4 maanden heeft het naar dr zin gehad! Christel en haar gezin geven een warm ,vertrouwd thuis aan je hond als je oppas nodig hebt. Met tijd en aandacht. Leuke fotos en een bericht hoe het gaat via whats app tijdens het verblijf. Dus een aanrader! Bedankt 🐾🐾
Lees meer over Home 4 Pets
Hondenoppas
Peter, 14-11-2019
Luna heeft het naar haar zin bij Marjolein. Voor mij een goede graadmeter en zeker voor herhaling vatbaar.
Lees meer over Liefde En Aandacht Voor Je Hond!
Huisbezoeken
Lies, 14-11-2019
Wij zijn super blij met Britt als oppas voor onze 2 katten - de communicatie verloopt vlot en correct - we ontvingen elke dag een korte update met foto’s - onze katten hebben specifieke medische zorgen nodig en Britt had dit perfect onder controle, wat voor ons erg waardevol was - onze katten waren ...
Lees meer over Kattenoppas britt
Hondenoppas
Aline, 14-11-2019
Excellent and lovely pet sitter! She treated our dog very well and with great love. We will definitely be using your services again and recommending it.
Lees meer over Pet Lover's
Hondenoppas
Anne, 07-11-2019
Larissa reageerde snel en is een uitstekende hondenoppas.
Lees meer over Een Groot Hart Voor Alle Dieren!
Hondenoppas
Judy, 07-11-2019
Weronika is a very sweet and caring person. She took excellent care of my dogs. I don't think they wanted to come home. She sent updates and pictures while we were out of the country. I highly recommend hiring her. We are very happy to find a loving home for our dogs in the future.
Lees meer over Responsible And Caring.
Huisbezoeken
Gabe, 06-11-2019
Wij hadden op het laatste moment nog een kattenoppas nodig en gelukkig kon Annelies op onze katten passen! Annelies reageert snel en stuurde foto's en filmpjes van onze katten en heeft ze heeft ze goed verzorgd.
Lees meer over Kattenverzorgster
Huisbezoeken
Dinah, 06-11-2019
Meine Katze mochte Mylo auf Anhieb und hat bei der ersten Streicheleinheit direkt geschnurrt. Mylo ist sehr zuverlässig und die Kommunikation hat super geklappt. Sehr zu empfehlen. :)
Lees meer over Pet Lover
Huisbezoeken
Szymon, 06-11-2019
Highly recommend! We were really happy with Thijs services. He was very patient and caring with our dog. Also cared how he was doing afterwards. Very professional. We will for sure use his services next time we’re out of town.
Lees meer over Thijs
Huisbezoeken
Karlijn, 05-11-2019
Ik kon met een gerust hart een paar dagen op vakantie doordat Annemieke met veel zorg en betrokkenheid op mijn kat paste. Ik kreeg regelmatig updates door middel van foto's en filmpjes en zag mijn katje zich steeds meer openstellen voor haar. Ik kwam thuis bij een dik tevreden kat!
Lees meer over Rustige, Betrouwbare Dierengek
Huisbezoeken
Nieke, 30-10-2019
Dit was onze eerste ervaring met een oppas aan huis voor onze kat en het is erg goed bevallen. Floor stuurde tijdens onze vakantie nog een berichtje om te laten weten dat het goed ging, wat erg prettig was. De kat lijkt het ook prima te hebben gevonden.
Lees meer over Dierenvriendjes
Hondenoppas
Marianne, 28-10-2019
Hessel heeft het heel goed gehad bij Marleen en Alexander.Het zijn echte dierenliefhebbers. Wij vinden het ook prettig dat ze maar 1 hond per oppasperiode hebben.Hessel heeft alle aandacht gehad !
Lees meer over Marleen & Alexander
  1. Homepagina
  2. »
  3. Pawshake beoordelingen