Pawshake logo

Hondenuitlaatservice gezocht bij jou in de buurt?

Pawshake on trustpilot
Download in de App StoreDownload op Google Play
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)

Hondenuitlaatservice

De beste persoonlijke uitlaatservice

Kan jouw viervoeter wel wat extra beweging gebruiken? Als je het even te druk hebt met werk en andere dingen, dan kun je altijd rekenen op de hondenuitlaters van Pawshake.

Pawshake heeft duizenden geverifieerde en betrouwbare hondenliefhebbers die graag met jouw hond gaan wandelen. Je hond hoeft zich nooit meer te vervelen en eenzaamheid is verleden tijd!

Waarom is een hondenwandeling zo belangrijk?

Voor gezonde en gelukkige honden

Onze uitlaatservice is een perfecte manier om jouw hond gezond en gelukkig te houden.
Honden hebben elke dag opnieuw weer mentale en fysieke uitdaging nodig. Door regelmatig te wandelen blijft je hond op gezond gewicht, wat cruciaal is voor zijn gezondheid op lange termijn.
Als je hond heel de dag alleen thuis zit kan hij verveeld, onrustig, gestrest en zelfs depressief raken. 3-4 wandelingen per dag in de frisse buitenlucht zorgen ervoor dat je hond zijn energie lekker kwijt kan. Dit voorkomt ook ongewenst sloopgedrag zoals kauwen of graven in huis. Alle geuren en indrukken die je hond tijdens de wandeling opneemt vindt hij razendinteressant! Deze 'snuffeltijd' is belangrijk en voorkomt verveling en stress bij je hond. Natuurlijk kan je hondenuitlater tijdens de wandeling je hond ook lekker veel aandacht en knuffels geven!

Waarom is uitlaatservice van Pawshake de betere optie?

Snel, gemakkelijk en veilig voor je hond

Hondenuitlaatservices

Je hond hoeft zich nooit meer te vervelen: schakel een Pawshake hondenuitlater in om lekker met je hond te wandelen als je het zelf even te druk hebt.

Gratis kennismakingsgesprek

Laat je hond kennismaken met de hondenuitlater tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je de ideale oppas voor hondenuitlaatservice gevonden? Reserveer veilig en makkelijk via Pawshake en profiteer van de premium verzekering, 24/7 klantendienst en de tevredenheidsgarantie.

Persoonlijk en betaalbaar

Bij Pawshake kies je zelf welke oppas er met jouw hond mag wandelen. De oppassers bepalen hun eigen prijzen. Ze zijn vaak goedkoper dan grote hondenuitlaatservice bedrijven. Bovendien kun je heel precies aangeven wat je van de hondenwandeling verwacht, zoals veel beweging, training, loslopen ja of nee, of gewoon een rustig rondje wandelenbij jou in de buurt.

Heb je weinig tijd?

In een paar klikken heb je de perfecte oppas gevonden om met je hond te wandelen! Log in via de Pawshake website of app, voer je locatie in en bekijk de profielen van oppassers in de buurt die hondenuitlaatservice bieden.

5-sterren hondenuitlaatservice beoordelingen

Lees authentieke beoordelingen van andere tevreden hondenbezitters

starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Robin, 12-02-2020
[Uitlaatservice] Heel fijn contact met Gerda. Eerst een kennismakingsgesprek gehad en toen afspraken gemaakt. Ze heeft echt passie voor dieren en dat merkte ik meteen! De hondjes hebben het leuk. De communicatie is geweldig en ik kreeg ook foto's en video's van de hondjes terwijl ze lekker buiten ...
Lees meer over Uitlaatvrouwtje
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
R, 20-12-2019
Demy is een professional in de omgang met honden. Ze is ook lief voor de honden. Ik ben erg blij met haar als uitlaatster van mijn 2 honden, waarvan er 1 een rugzakje heeft. Top.
Lees meer over Dierenverzorger

De Pawshake belofte

Jouw hond is in veilige handen

Je hond is beschermd

De hondenuitlaters van Pawshake zijn betrouwbare en geverifieerde oppassers uit je eigen buurt. Ze gaan graag met honden wandelen omdat ze gewoon enorme dierenliefhebbers zijn. Tijdens de reserveringsperiode is je hond verzekerd tegen ziekte en ongelukken met de Premium Huisdierenverzekering.

Hondenwandelingen zonder schuldgevoel

Ben je te druk om je hond uit te laten? Je buren, vrienden of familie hebben waarschijnlijk ook weinig tijd. Gelukkig hoef je je niet bezwaard te voelen om hulp in te schakelen: de oppassers van Pawshake vinden het oprecht leuk om met honden te wandelen en helpen je met liefde uit de brand!

Ontvang updates

De oppas houdt je tijdens de wandeling op de hoogte van hoe het met je hond gaat. Je kunt met de oppas ook afspreken welke route er precies gelopen wordt of in welk bos of park je wilt dat de oppas je hond uitlaat.

Vind hondenuitlaatservice in populaire locaties in jouw omgeving

Hondenuitlaatservice in jouw buurt

De Pawshake belofte

Jij en jouw huisdier zijn door ons gedekt

Inclusief Pawshake Garantie

Onze Zekerheidsgarantie geeft jou gemoedsrust omdat het jouw huisdier dekt in het geval van ziekte of verwonding en jou tegen claims van derden beschermt. Betaal veilig online via ons platform zodat de verzekering automatisch wordt geactiveerd. Je bent bij Pawshake in veilige handen.

Gescreende oppassers in jouw buurt.

Alle oppassers worden stuk voor stuk gescreend door een speciaal team binnen Pawshake: Minder dan 20% van de aanmeldingen worden goedgekeurd. Alle oppassers hebben een uitgebreid profiel met persoonlijke informatie en eventuele recensies die je kunt lezen alvorens hun diensten te reserveren.

Een gerust gevoel

Onze toegewijde oppassers zullen jouw kat, hond, konijn, vogel of cavia liefdevol verzorgen. Geniet van de dagelijkse updates en foto's van jouw huisdier die je dagelijks via de oppas ontvangt gedurende de oppasperiode. Onze vriendelijke klantendienst is online om jouw van dienst te zijn.

Oppas Tevredenheidsgarantie

Mocht de oppas onverhoopt toch niet voor jouw huisdier kunnen zorgen, dan doen we er alles aan om een vervanger te vinden. Dit komt zelden voor maar wij zijn er om je te helpen mocht dit toch gebeuren.

Hoe werkt het?

Pawshake is eenvoudig!

1. Gratis kennismakingsgesprek:

1. Gratis kennismakingsgesprek:

Stuur een berichtje naar een liefdevolle oppas en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprekje.
2. Reserveer online

2. Reserveer online

Reserveer veilig jouw oppas online om gedekt te zijn voor dierenartskosten en toegang te hebben tot onze online klantendienst.
3. Ontspan

3. Ontspan

Jouw huisdier is in veilige handen. De oppas zal jou geregeld op de hoogte houden met berichtjes en foto's gedurende de oppasperiode.

Gebruik je Pawshake voor het eerst?

Zo werkt het:

Zoek en reserveer de beste oppas voor hondenuitlaatservice bij Pawshake in een paar eenvoudige stappen:

Zoek de perfecte oppas om je hond uit te laten

Lees het profiel van de oppas goed door en bekijk de foto's. Kijk of de beschrijving, ervaring en kennis van de oppas aansluiten bij jouw verwachtingen. Vergeet ook niet de beoordelingen van andere baasjes te lezen

Kennismakingsgesprek

Plan vóórdat je reserveert eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens het kennismakingsgesprek kun je kijken of het klikt tussen de oppas en je hond. Ook kun je samen met de oppas een proefwandeling maken. Neem rustig de tijd om elkaar te leren kennen. Stel de oppas volop vragen en vertel zelf ook zoveel mogelijk over je hond en wat je precies van de uitlaatservice verwacht.

Reserveer de dienst hondenuitlaatservice

Is het kennismakingsgesprek goed gegaan? Log in op de Pawshake website of app en reserveer hondenuitlaatservice op het profiel van de oppas. Door te reserveren is je hond automatisch verzekerd en heb je recht op de Tevredenheidsgarantie. Als je reserveert, wordt je betaling direct door ons verwerkt. We betalen de oppas aan het eind van de reserveringsperiode uit.

De Pawshake App - altijd een dierenoppas dichtbij.

Download de gratis Pawshake app vandaag en vind je ideale hondenoppas of kattenoppas

Download in de App StoreDownload op Google Play
  1. Homepagina
  2. »
  3. Hondenuitlaatservice