Pawshake logo

Hondenuitlaatservice gezocht bij jou in de buurt?

Pawshake on Trust pilot
Download in de App StoreDownload op Google Play

Hondenuitlaatservices in jouw omgeving

De oppas haalt je hond thuis op voor een lekkere wandeling

Met onze hondenuitlaatservice neemt een oppas je hond mee naar buiten voor een lekkere wandeling.

Onze ervaren hondenuitlaters geven je hond de lichaamsbeweging en aandacht die hij nodig heeft. Door veel te wandelen met een uitlaatservice krijgt je hond de mentale en fysieke prikkels om gelukkig en gezond te blijven.

Je hond kan alleen worden uitgelaten of in een kleine roedel. De uitlaatservice van onze oppassers is heel persoonlijk en kan worden aangepast aan de behoeftes van jouw hond.

Hoe werkt het?

Bij Pawshake boek je veilig en makkelijk hondenuitlaatservice.

2. Zoek een oppas die uitlaatservice biedt

Kies uit verschillende ervaren oppassers voor een uitlaatservice in je eigen buurt.

2. Regel een gratis kennismakingsgesprek

Maak eerst gratis kennis met je oppas. Is het een match? Maak dan de reservering voor hondenuitlaatservice definitief.

3. Bevestig je reservering

Profiteer van onze eigen klantendienst en gratis dekking van dierenartskosten.

Waarom kiezen voor hondenuitlaatservice bij Pawshake?

Zowel jij als je hond zijn bij Pawshake beschermd.

Zekerheidsgarantie

De gezondheid en het welzijn van jouw hond is voor ons prioriteit.
Lees meer

Ervaren oppassers in de buurt

We hebben ervaren en gekwalificeerde lokale oppassers voor hondenuitlaatservice. Elke oppasprofiel is handmatig gecontroleerd door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Slechts 15% van de aanmeldingen wordt geaccepteerd.

Flexibele opties

Kies hoe laat je hond moet worden uitgelaten en of je hond alleen of samen met andere honden mag worden uitgelaten.
Lees meer

Online betalen

Het betalingsproces is bij Pawshake veilig en contactloos. Dat betekent dat de oppas pas automatisch wordt uitbetaald nadat de uitlaatservice reservering succesvol is afgerond.

Lees wat anderen vertellen over Pawshake hondenuitlaatservice!

Lees echte beoordelingen over hondenuitlaatservice van tevreden baasjes

Hondenuitlaatservice
Jana, 26-09-2022
Gisteren voor het eerst via deze site hondenoppas uitgeprobeerd. Vooraf kwam Dide bij ons thuis om kennis te maken met ons en de hond. Dit voelde vanuit ons direct goed. Onze hond heeft nogal een gebruiksaanwijzing, waar niet iedereen zomaar mee om kan gaan. Dide kwam gisteren bij ons thuis om de hond uit te laten en om even samen te zitten. We hadden goed contact hoe dat ging. Dide luisterde naar de behoeftes van onze hond en speelde hier goed op in. Wij zijn erg tevreden met de service en zullen Dide voor de volgende keer weer vragen!
Hondenuitlaatservice
Gerrie, 01-11-2022
Sana ging na een heel prettige kennismaking twee weken terug, gisteren met Luca wandelen. Luca ging zonder problemen met haar mee en kwam blij weer terug. Sana heeft een hele prettige, hands-on benadering naar honden toe. Ze is rustig, verdiept zich in het gedrag van een hond (individueel en in een groep) en je ziet dat ze echt van honden houdt. Ze kijkt wat er mogelijk is met de hond, geeft ruimte maar is op een positieve manier ook strikt. Ze toetst bij onzekerheden hoe je daar over denkt. Sana is flexibel. Ze kan op korte termijn een wandeling maken, maar ook wekelijks als je dat wilt. Ze kan bij je thuis oppassen, maar de hond is ook bij haar thuis welkom. Mijn kennismaking met Sana is heel positief en Luca is dol op haar. Tot volgende wandelingen Sana!

Vind hondenuitlaatservice bij jou in de buurt

Top locaties

Veelgestelde vragen

Je vragen over hondenuitlaatservice beantwoord

Hoe lang duurt een uitlaatservice reservering?

Een hondenwandeling duurt gemiddeld 30 minuten. Heb je speciale wensen? Bespreek dit dan met de oppas. Die kan de hondenwandeling aanpassen aan de behoefte van jouw hond.

Wat is inbegrepen in een reservering voor hondenuitlaatservice?

Tijdens de reservering van hondenuitlaatservice gaat je oppas op een leuke en veilige route wandelen met je hond. De oppas houdt je hond aangelijnd tenzij je hebt aangegeven dat de hond op veilige plaatsen los kan lopen.

Wie gaat er met mijn hond wandelen?

Pawshake laat alleen oppassers toe die ervaring hebben met dierenzorg of die gekwalificeerd dierenverzorger zijn. Je kunt zelf je favoriete oppas zoeken en gratis een kennismakingsgesprek organiseren. Klikt het? Dan kun je jouw uitlaatservice definitief reserveren.

Wandelt mijn oppas alleen met mijn hond?

Onze uitlaters zijn flexibel en passen de wandeling aan de behoefte van jouw hond aan. Wandelt je hond het liefst alleen of juist samen met andere honden? Bespreek dit vooraf met je hondenuitlater.

Stond je antwoord er niet tussen?

Lees onze veelgestelde vragen

  1. Homepagina
  2. »
  3. Hondenuitlaatservice