Pawshake logo

Hondenoppas gezocht bij jou in de buurt?

Pawshake on Trust pilot
App storePlay store

Hondenoppas bij de oppas thuis

Je hond uit logeren bij een hondenoppas terwijl jij weg bent

Je hond logeert bij de oppas thuis en krijgt persoonlijke aandacht en verzorging.

Een hondenoppas bij Pawshake is geschikt voor honden van alle leeftijden, ook voor puppy's.

Een veilig en liefdevol alternatief voor een commercieel hondenpension of hondenhotel

Hoe werkt het?

Bij Pawshake boek je veilig en makkelijk een hondenoppas

1. Zoek een oppas

Kies uit verschillende ervaren en betrouwbare oppassers uit je eigen buurt.

2. Regel een gratis kennismakingsgesprek

Maak eerst gratis kennis met je dierenoppas. Is het een match? Maak dan de reservering definitief.

3. Bevestig je reservering

Profiteer van onze eigen lokale klantendienst en gratis dekking van dierenartskosten voor je hond.

Waarom kiezen voor een hondenoppas bij Pawshake?

Zowel jij als je hond zijn bij Pawshake beschermd.

Zekerheidsgarantie

Dekking van dierenartskosten is gratis inbegrepen bij elke reservering.
Lees meer

Ervaren oppassers in de buurt

Vind een ervaren en betrouwbare hondenoppas uit je eigen buurt. Ons team Vertrouwen & Veiligheid controleert het profiel van elke hondenoppas op Pawshake. Slechts 15% van de oppassers die zich aanmelden wordt toegelaten.

De Pawshake Garantie

Het welzijn van jouw hond is voor ons prioriteit, en we zien graag dat je tevreden bent met Pawshake. Daarom ben je beschermd tegen last-minute annuleringen. Mocht je oppas onverhoopt toch moeten annuleren, dan staat onze klantendienst voor je klaar om een nieuwe hondenoppas te zoeken.
Lees meer

Contactloos betalen

Het betalingsproces is bij Pawshake veilig en contactloos. Dat betekent dat de oppas pas automatisch wordt uitbetaald nadat de reservering succesvol is afgerond.

Lees wat anderen vertellen over hun ervaring met een Pawshake hondenoppas!

Lees echte hondenoppas beoordelingen van tevreden baasjes

Logeren
Ricardo, 02-07-2021
Jammer dat je niet nog meer sterren mag geven voor omgang met dieren. Dit is echt een perfecte plek voor jouw hond. Een warm gezin waar al twee schatten van honden zijn. Het hele huis en de tuin zijn ingericht om honden op te kunnen vangen. Evelien is het type dat alleen maar liefde geeft en terugkrijgt van de hond. Mijn hond wilde gewoon niet meer weg. Ruimte in de tuin, spelen met de andere honden, een hondenproof huis waar iedereen in het gezin omkijkt naar de honden. Eerlijk, veilig en vertrouwd.
Logeren
Martine, 15-08-2021
Als je je hond kunt achterlaten bij een fijne oppas, dan ga je zelf ook prettig op vakantie. Eef is een kundige, betrouwbare en liefdevolle oppas. Het voelde voor ons direct bij de kennismaking al goed. Onze kooiker is geen allemansvriend, maar voelde zich snel thuis bij haar. Eef kijkt goed naar de klik tussen haar eigen hond en de oppashonden die ze heeft. Hierdoor is er een fijne, harmonieuze en ontspannen sfeer tussen de honden. We konden goed afspraken met haar maken die ze vervolgens ook nakwam. Tijdens de vakantie regelmatig een berichtje en foto ontvangen wat natuurlijk erg leuk is. De omgeving (thuis van Eef) is werkelijk super. Netjes en verzorgd met natuurlijk de enorme tuin als echte blikvanger en grote plus! Wij zijn zeer tevreden en hopen vaker een beroep op Eef te kunnen doen als onze vaste oppas.

Vind een hondenoppas bij jou in de buurt

Top locaties

Veelgestelde vragen

Je vragen over hondenoppas beantwoord

Wat doet een hondenoppas precies?

Met Pawshake hondenoppas logeert je hond bij de oppas thuis. Dat is een groot verschil met een commercieel hondenhotel of een hondenpension. Je hond verblijft je hond gewoon in huis bij de hondenoppas waar hij alle aandacht en liefde krijgt. Je hond krijgt dezelfde verzorging als hij thuis gewend is.

Wie past er op mijn hond?

Pawshake laat alleen oppassers toe die ervaring hebben met het verzorgen van huisdieren of die gekwalificeerd zijn. Kies zelf welke oppas het beste bij je past. Je kunt de oppas gratis ontmoeten voordat je reserveert.

Waar zal mijn hond verblijven?

Je hond zal bij de oppas thuis verblijven. Zorg dat je voorafgaand aan de reservering alles hebt besproken met de oppas. Hoe meer de oppas weet over je huisdier, hoe beter! Met alle informatie op zak kan je oppas jouw hond de beste verzorging bieden.

Hoe kies ik de beste oppas voor mijn dier?

Bekijk de profielen van je favoriete oppassers en lees meer over hun ervaring, achtergrond en vaardigheden. Wil je een oppas beter leren kennen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Je kunt dan zien of het klikt tussen de oppas en je hond, en kijken of de omgeving geschikt is voor jouw hond. Ben je tevreden? Maak dan de reservering voor hondenoppas definitief.

Stond je antwoord er niet tussen?

Lees onze veelgestelde vragen

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren