Pawshake logo

Hondenoppas gezocht bij jou in de buurt?

Hondenoppas en overnachting in het huis van de oppas

Hondenoppas

Liefdevolle hondenoppas voor jouw viervoeter

Een betrouwbare hondenoppas gezocht wanneer je op vakantie gaat? Je hond is in veilige handen en kan logeren bij een geverifieerde hondenoppas van Pawshake.

Pawshake heeft duizenden geverifieerde en toegewijde hondenoppassen die graag hun huis en hart openstellen voor jouw hond. Vermijd drukke hondenpensions en geef je hond een fijne vakantie in een gezellige huiselijke omgeving.

Nog nooit een hondenoppas geboekt?

Dit is hoe het werkt

Is hondenoppas iets voor jouw hond?

Huiselijke hondenoppas van Pawshake biedt je hond een persoonlijk logeeradres. Het werkt heel anders dan een traditionele kennel of een pension. Je hond verblijft gedurende de reserveringsperiode gewoon bij de oppas in huis en krijgt er evenveel liefde en aandacht als thuis.

Hondenoppas gezocht voor jouw hond?

Van groot tot klein: voor elke hond is er een plekje.

Puppy opvang

Puppy opvang is een goede keuze als jouw pup nog zindelijk moet worden en nog constant aandacht nodig heeft. Veel Pawshake oppassers hebben ervaring met jonge honden en bieden opvang aan in een puppy-proof huiselijke omgeving.

Huiselijke hondenoppas voor oudere honden

Net zoals puppy's kunnen ook oudere honden soms continue aandacht en verzorging nodig hebben, zowel overdag als 's nachts. Je kunt er gerust op zijn dat ook jouw oudere huisdier dezelfde zorg, liefde en het comfort zal krijgen als hij thuis is gewend.

Actieve honden

Actieve honden kunnen niet te lang alleen worden gelaten: Ze moeten hun energie kwijt en raken daarom verveeld of gestrest, met ongewenst (sloop)gedrag tot gevolg. Gelukkig kun je jouw actieve hond naar een hondenoppas brengen: een veilige plek bij een hondenoppas thuis waar je hond volop aandacht, beweging en uitdaging krijgt.

Huiselijke hondenoppas voor speciale wensen en behoeften

Heeft jouw hond een ziekte, allergie of aandoening waardoor hij speciale aandacht nodig heeft tijdens de reservatie? Bespreek dit dan vooraf met de oppas zodat je hond precies de zorg op maat krijgt die hij nodig heeft.

Angstige of gestreste honden

Is jouw hond een beetje verlegen? Kies dan een hondenoppas in huiselijke kring die zelf geen huisdieren heeft en ook geen andere reserveringen heeft staan. Zo krijgt jouw hond voldoende rust en stabiliteit. Ook honden die last hebben van verlatingsangst voelen zich vaak prettiger in een warme huiselijke omgeving dan op een drukke, onbekende plek zoals een hondenpension of kennel.

5-sterren hondenoppas beoordelingen

Lees authentieke beoordelingen van andere tevreden baasjes

Hondenoppas
Aurelie, 16-10-2019
EN : Lobke was amazing with our little cat, but also with me, I had messages, updates and photos (and I didn't even have to ask) ! She toke a really good care of him, he came back home so happy ! I know how it could be really stressful to let your cat to somebody, but trust me, you can let your cat ...
Lees meer over Katten Rustoord
Hondenoppas
Patricia, 14-10-2019
Daisy is een weekje op vakantie geweest bij Ann en Bobo.Daisy is nog maar 1jaar en was onder de indruk van alles ,maar Ann heeft haar heel goed opgevangen juist ofdat het haar eigen hondje zou zijn.We kregen bijna dagelijks een foto of een filmpje toegestuurd zodat je kan zien hoe jouw hondje het bi ...
Lees meer over Ann De Hondenvertroetelaar
Hondenoppas
Erica, 28-06-2019
Els heeft heel erg goed voor mijn hond Soura gezorgd. Ze is heel vriendelijk en rustig. Ik had meteen al een goede indruk van haar. We hebben een proefwandeling gemaakt, en dat ging ook al meteen heel goed, terwijl Soura niet altijd makkelijk is op straat. Ze kan erg onstuimig reageren vanwege haar ...
Lees meer over Els' Knuffelthuis
Hondenoppas
Satrina, 01-08-2018
Marieke is een sociale jonge vrouw die duidelijk communiceert en rekening wil houden met wat de katten volgens jou als baasje nodig hebben. Ze respecteert jouw wensen en denkt pro-actief op een prettige manier met je mee. Ze heeft een rustige manier om in contact met de beesten te gaan, erg prettig ...
Lees meer over Mariekelovesdogs

De Pawshake belofte

Jouw hond is in veilige handen

Je huisdier is beschermd

Als je via Pawshake reserveert, is je huisdier automatisch gedekt door onze Premium Huisdierenverzekering, mocht je huisdier onverhoopt ziek worden of een ongeluk krijgen tijdens de reserveringsperiode.

Huisdierenzorg zonder schuldgevoel

Pawshake oppassers zijn vaak studenten diergeneeskunde, gepensioneerde stellen of jonge gezinnen die het heerlijk vinden om honden om zich heen te hebben. Als je het niet prettig vindt om familie of vrienden om hulp te vragen, schakel dan gewoon een enthousiaste Pawshake oppas in!

Extra diensten

Als je speciale opvangdiensten nodig hebt zoals puppy opvang of senioren hondenoppas aan huis, trimmen of medicatie, dan kun je een oppas zoeken die dit soort specifieke diensten voor je aanbiedt. Je hond krijg dezelfde liefdevolle opvang zoals hij thuis gewend is.

Blijf in contact

Mis jij je huisdier ook zo erg als je weg bent? Geen zorgen: je hondenoppas houdt je op de hoogte met berichten en foto's van je hond. Zo kun je precies de avonturen van jouw hond volgen tijdens de reservatie. Je kunt zelfs een videogesprek met je hond houden!

De Pawshake belofte

Jij en jouw huisdier zijn door ons gedekt

Inclusief Pawshake Garantie

Onze Zekerheidsgarantie geeft jou gemoedsrust omdat het jouw huisdier dekt in het geval van ziekte of verwonding en jou tegen claims van derden beschermt. Betaal veilig online via ons platform zodat de verzekering automatisch wordt geactiveerd. Je bent bij Pawshake in veilige handen.

Gescreende oppassers in jouw buurt.

Alle oppassers worden stuk voor stuk gescreend door een speciaal team binnen Pawshake: Minder dan 20% van de aanmeldingen worden goedgekeurd. Alle oppassers hebben een uitgebreid profiel met persoonlijke informatie en eventuele recensies die je kunt lezen alvorens hun diensten te reserveren.

Een gerust gevoel

Onze toegewijde oppassers zullen jouw kat, hond, konijn, vogel of cavia liefdevol verzorgen. Geniet van de dagelijkse updates en foto's van jouw huisdier die je dagelijks via de oppas ontvangt gedurende de oppasperiode. Onze vriendelijke klantendienst is online om jouw van dienst te zijn.

Oppas Tevredenheidsgarantie

Mocht de oppas onverhoopt toch niet voor jouw huisdier kunnen zorgen, dan doen we er alles aan om een vervanger te vinden. Dit komt zelden voor maar wij zijn er om je te helpen mocht dit toch gebeuren.

Hoe werkt het?

Pawshake is eenvoudig!

1. Gratis kennismakingsgesprek:

Stuur een berichtje naar een liefdevolle oppas en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprekje.

2. Reserveer online

Reserveer veilig jouw oppas online om gedekt te zijn voor dierenartskosten en toegang te hebben tot onze online klantendienst.

3. Ontspan

Jouw huisdier is in veilige handen. De oppas zal jou geregeld op de hoogte houden met berichtjes en foto's gedurende de oppasperiode.

Alle oppasdiensten

Vind de oppasdienst de het beste aansluit bij jouw specifieke oppaseisen.

De Pawshake App - altijd een dierenoppas dichtbij.

Download de gratis Pawshake app vandaag en vind je ideale dierenoppas

Baasje

Dagopvang, oppas aan huis of gastgezin voor jouw huisdier nodig? Meld je aan op Pawshake en vind de perfecte oppas.
Meld je bij Pawshake aan als baasje

oppasser

Wil jij baasjes helpen wanneer zij weg zijn of het te druk met werk hebben? Wordt dan oppas op Pawshake; het is leuk, flexibel en gratis.
Meld je bij Pawshake aan als oppas
  1. Homepagina
  2. »
  3. Hondenoppas