Pawshake logo
Pawshake COVID-19 updates: flexibele annuleringen en FAQs voor baasjes en dierenoppassers.

Hondenoppas Hilversum

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
39.99 EUR
/nacht
Inloggen om Thomas als favoriet te markeren.

Thomas

19 km - Diemen

Your Dog's Favorite Home

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
25 EUR
/nacht
Inloggen om Rick als favoriet te markeren.

Rick

19 km - Amsterdam

Experienced Sitter! (ijbrg/zeebrg)

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: vandaag
17 EUR
/nacht
Inloggen om Kimberley als favoriet te markeren.

Kimberley

14 km - Almere

Bailey’s Zonnenfeest

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: vandaag
25 EUR
/nacht
Inloggen om Daisy als favoriet te markeren.

Daisy

17 km - Almere

The Perfect Doggy Day

starstarstarstarstar
11
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
22 EUR
/nacht
Inloggen om Kirsten als favoriet te markeren.

Kirsten

17 km - Utrecht

Hondenliefhebbers Zoeken Maatje!

Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
25 EUR
/nacht
Inloggen om Martina als favoriet te markeren.

Martina

17 km - Utrecht

Loving Furry Beings Vibes <3

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
25 EUR
/nacht
Inloggen om André als favoriet te markeren.

André

16 km - Vinkeveen

André's Hondentoko

starstarstarstarstar
7
3 terugkerende gasten
20 EUR
/nacht
Inloggen om Joy als favoriet te markeren.

Joy

16 km - Amsterdam

Liefdevolle Dierenvriend Amsterdam

starstarstarstarstar
1
Laatst gecontacteerd: vandaag
20 EUR
/nacht
Inloggen om Nicoleta als favoriet te markeren.

Nicoleta

16 km - Utrecht

Nicoleta

starstarstarstarstar
14
10 terugkerende gasten
25 EUR
/nacht
Inloggen om Kenneth als favoriet te markeren.

Kenneth

9 km - Baarn

Kenneth The Buddy

starstarstarstarstar
25
10 terugkerende gasten
1
2
3
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Hilversum. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Hilversum flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Hilversum).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Hilversum lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Hilversum. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Hilversum die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Hilversum. Meer dan 1008 hondenbezitters in Hilversum hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, PayPal, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Hilversum