☰
Pawshake logo

Hondenoppas Bussum

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

28 EUR
/nacht
Inloggen om Adam als favoriet te markeren.

Adam

18 km - Amsterdam

Luxury staycation for your pet

22
8 terugkerende gasten
12 EUR
/nacht
Inloggen om Linucia als favoriet te markeren.

Linucia

17 km - Amsterdam

Kattenoppas Met Veel Tijd!

4
Antwoordt meestal binnen enkele uren
30 EUR
/nacht
Inloggen om Anastasia als favoriet te markeren.

Anastasia

18 km - Maarssen

Passion for pets

8
3 terugkerende gasten
35 EUR
/nacht
Inloggen om Kenneth als favoriet te markeren.

Kenneth

11 km - Baarn

Kenneth The Buddy

113
35 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Anneloes als favoriet te markeren.

Anneloes

18 km - Amsterdam

Loes Past Op

113
44 terugkerende gasten
30 EUR
/nacht
Inloggen om Laia als favoriet te markeren.

Laia

16 km - Amsterdam

Animals lover 🥰🥰

7
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
40 EUR
/nacht
Inloggen om Dina als favoriet te markeren.

Dina

19 km - Amsterdam

Cuddles & care for your four-legged friends!

3
Laatst gecontacteerd: vandaag
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Maria als favoriet te markeren.

Maria

15 km - Amsterdam

Pet Lover

15
4 terugkerende gasten
20 EUR
/nacht
Inloggen om Emilie als favoriet te markeren.

Emilie

17 km - Amsterdam

Emilie's Pet Boarding and Day Care :)

3
Laatst actief: gisteren
25 EUR
/nacht
Inloggen om margaux als favoriet te markeren.

margaux

18 km - Amsterdam

Student Dog Mom Hosting Doggy Playdates/Sleepovers!

8
Laatst actief: gisteren
1
2
3
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Bussum. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Bussum flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Bussum).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Bussum lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Bussum. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Bussum die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Bussum. Meer dan 2156 hondenbezitters in Bussum hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Bussum