Pawshake logo

Hondenoppas Rotterdam

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/nacht
Inloggen om Caeden als favoriet te markeren.

Caeden

20 km - Den haag

Favorite Daycare

Laatst gereserveerd: 5 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
22 EUR
/nacht
Inloggen om Adrian als favoriet te markeren.

Adrian

19 km - Leidschendam

The Happy Dogs

6
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
17 EUR
/nacht
Inloggen om Serghei als favoriet te markeren.

Serghei

19 km - Den haag

Cat Palace

3
Laatst gecontacteerd: gisteren
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
38 EUR
/nacht
Inloggen om Amrin als favoriet te markeren.

Amrin

20 km - The hague

Amrin's Furry Friends

85
40 terugkerende gasten
35 EUR
/nacht
Inloggen om Isabel als favoriet te markeren.

Isabel

18 km - Rijswijk zh

Pretty Happy Pets

9
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
40 EUR
/nacht
Inloggen om Monica als favoriet te markeren.

Monica

2 km - Rotterdam

Pets Care Felling As Home

5
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Jacki als favoriet te markeren.

Jacki

16 km - Den haag

Animal Love

21
13 terugkerende gasten
35 EUR
/nacht
Inloggen om Sandor als favoriet te markeren.

Sandor

14 km - Zoetermeer

Trusted Dog Sitters - Vertrouwde Hondenoppassers

14
4 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
35 EUR
/nacht
Inloggen om Maja als favoriet te markeren.

Maja

1 km - Rotterdam

B&b Maja (afgesloten Hondentuin)

37
7 terugkerende gasten
25 EUR
/nacht
Inloggen om Liz als favoriet te markeren.

Liz

18 km - Voorburg

Liz

14
2 terugkerende gasten
1
2
3
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we weten hoe moeilijk het is om goede opvang te vinden als je op vakantie gaat. Een hondenpension, hondenkennel of hondencrėche is vaak te duur, grootschalig of te onpersoonlijk en stressvol.

Gelukkig vind je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas in Rotterdam. Van Crooswijk tot Hilligersberg en van Feyenoord tot aan Delfshaven: overal vind je een lieveve hondenoppas bij jou om de hoek.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast passen onze oppassers in Rotterdam en omgeving zich aan jouw schema aan. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich de normale routine van de hond zoveel mogelijk behouden. Toch is uit logeren gaan best spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Rotterdam!

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Rotterdam veel met je hond knuffelen en spelen in huis. Is je hond juist heel actief? Dan kan je oppas in de Maasstad lekker buiten wandelen: naar het Kralingse Bos voor een rondje om de plas, het Vroesenpark of lekker in het park bij de Euromast. Er zijn ook Rotterdammers die graag naar het strand bij Hoek van Holland rijden of naar De Slufter op de Maasvlakte. Een logeeradres bij een hondenoppas in Rotterdam is daarom een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt een persoonlijke hondenoppas een fijn alternatief voor een traditionele kennel, pension of hondencrèche waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Onze oppassers worden allemaal handmatig beoordeeld. Slechts 20% van de aanmeldingen wordt ook echt oppas op onze site. Op het profiel van de oppas kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen. Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en onze klantendienst ter plaatse. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden. Veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand die perfect past bij jouw hond!

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Rotterdam. Meer dan 1020 hondenbezitters in Rotterdam hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Rotterdam