Pawshake logo

Hondenoppas Barendrecht

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/nacht
Inloggen om Darina als favoriet te markeren.

Darina

7 km - Rotterdam

Pets make our lives better

Nieuwe oppas
Laatst gereserveerd: vandaag
40 EUR
/nacht
Inloggen om Adrian Valeria als favoriet te markeren.

Adrian Valeria

3 km - Rotterdam

The Happy Dogs

19
6 terugkerende gasten
29 EUR
/nacht
Inloggen om Suzan als favoriet te markeren.

Suzan

13 km - Rotterdam

Welcome At Suzan's; Dog Sitter In Rotterdam's Largest Green Area

18
8 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
39 EUR
/nacht
Inloggen om Maja als favoriet te markeren.

Maja

9 km - Rotterdam

B&b Petnanny Maja (afgesloten Hondentuin)

54
15 terugkerende gasten
34 EUR
/nacht
Inloggen om Chung als favoriet te markeren.

Chung

12 km - Rotterdam

Two dog-sitters and a buddy for your dog

20
8 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Débora als favoriet te markeren.

Débora

8 km - Rotterdam

Psychologist and Pet Lover

3
1 terugkerende gast
10 EUR
/nacht
Inloggen om Angelique als favoriet te markeren.

Angelique

5 km - Rhoon

Katten- en knaagdierenoppas in Rhoon (Portland)

Nieuwe oppas
Woont samen met 1 kat
33 EUR
/nacht
Inloggen om Chiara als favoriet te markeren.

Chiara

9 km - Rotterdam

Animal Lover And Cuddle Enthusiast

110
41 terugkerende gasten
27 EUR
/nacht
Inloggen om MARCIO als favoriet te markeren.

MARCIO

8 km - Rotterdam

Loving couple ready to love your pet!

4
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
40 EUR
/nacht
Inloggen om Monica als favoriet te markeren.

Monica

9 km - Rotterdam

Pets care as home sweet home

37
15 terugkerende gasten
1
2
3
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Barendrecht. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Barendrecht flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Barendrecht).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Barendrecht lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Barendrecht. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Barendrecht die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Barendrecht. Meer dan 778 hondenbezitters in Barendrecht hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Barendrecht