Pawshake logo

Hondenoppas Den Haag

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

40 EUR
/nacht
Inloggen om Adrian Valeria als favoriet te markeren.

Adrian Valeria

6 km - leidschendam

The Happy Dogs

14
5 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Sabine En Wybrand als favoriet te markeren.

Sabine En Wybrand

2 km - Den haag

Doggie Care

47
31 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Frederico als favoriet te markeren.

Frederico

17 km - Oegstgeest

Oegstgeest Pet Caring

8
Laatst gecontacteerd: vandaag
23 EUR
/nacht
Inloggen om Wiktoria als favoriet te markeren.

Wiktoria

2 km - Den Haag

Animal loving student

6
4 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Paola and Hansel als favoriet te markeren.

Paola and Hansel

1 km - Den haag

A home full of love for pets

19
6 terugkerende gasten
30 EUR
/nacht
Inloggen om Filipe als favoriet te markeren.

Filipe

17 km - Oegstgeest

Experienced Sitter

14
3 terugkerende gasten
40 EUR
/nacht
Inloggen om Laura & Abel als favoriet te markeren.

Laura & Abel

3 km - Den Haag

Full-time Doggies Lovers

41
17 terugkerende gasten
30 EUR
/nacht
Inloggen om Nicole als favoriet te markeren.

Nicole

16 km - Leiden

Dog Lovers Leiden!

18
5 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Jacki als favoriet te markeren.

Jacki

7 km - Den haag

Animal Love

27
21 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Rianne als favoriet te markeren.

Rianne

6 km - Den Haag

Hondenoppas Den Haag

4
1 terugkerende gast
1
2
3
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake houden we enorm van honden, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je op vakantie gaat of een weekendje weg moet. Hondenpensions of hondenkennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat ze te duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Den Haag. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van het huis en de tuin van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke hondenoppas in de hofstad is persoonlijk door ons beoordeeld. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Den Haag flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en zal je hond zijn dagelijkse routine gewoon voortzetten bij de hondenoppas. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen aan de hondenoppas. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. De oppas houdt echt rekening met jullie wensen. Een logeeradres van Pawshake is dan ook een tweede thuis voor jouw hond in Den Haag.

Als je hond een echte huismus is, dan zal je Pawshake oppas in Den Haag lekker met je hond knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist actief is, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en extra veel naar buiten gaan, bijvoorbeeld naar Scheveningen of het Zuiderstrand, en in de zomer naar het hondenstrand bij Kijkduin! We hebben ook oppassers in de buurt van het Scheveningse Bos, de Bosjes van Poot en het Haagse Bos. Een logeeradres bij een oppas in Den Haag is dus een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden tarieven voor elk budget. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, veel aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Daarom is een persoonlijke hondenoppas vaak een goedkopere optie dan een traditionele hondenkennel, hondenpension of hondencrèche.

Elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

De Pawshake-oppassers in Den Haag zijn heel divers. In de internationale stad van vrede & recht zijn er bijvoorbeeld expats uit heel de wereld, veel (internationale) studenten maar ook geboren en getogen Hagenezen. Wat ons allemaal bindt is de liefde voor honden. Veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past!

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Den Haag. Meer dan 1003 hondenbezitters in Den Haag hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Den Haag