Pawshake logo

Vind hondenopvang bij jou in de buurt

Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppasser.

Hondenopvang

Liefdevolle dagopvang voor je hond als je moet werken

Ben je druk met werk en heb je hulp nodig met de verzorging van je hond? Bij Pawshake vind je de perfecte oppas die thuis dagopvang aanbiedt.

Bij Pawshake begrijpen we dat jouw hond de beste verzorging verdient. Onze oppassers hebben veel ervaring met honden en kunnen thuis hun hulp aanbieden als je het even te druk hebt voor je hond.

Wat is hondenopvang overdag?

Warme en persoonlijke verzorging bij de oppas thuis.

Niet alle honden vinden het fijn om een een drukke kennel of onpersoonlijk pension te verblijven. Veel honden verblijven liever in een veilige, rustige en huiselijke omgeving.
Onze oppassers werken anders dan een traditionele kennel of hondencrèche - je kiest namelijk zelf de beste oppas voor jouw hond uit, die vervolgens één-op'-één aandacht aan je hond kan geven. Heeft je hond moeite met andere honden? Boek dagopvang voor je hond bij een dierenoppas die maar één reservering per keer aanneemt. Of als je hond dat juist leuk vindt, kan je hij nieuwe vriendjes maken tijdens de dagopvang - meestal verblijven er maximaal 2 tot 3 honden tegelijk bij een oppas.

Waarom is dagopvang goed voor jouw hond?

Honden zijn sociale dieren die graag in gezelschap leven: honden kunnen over het algemeen niet goed alleen zijn. Honden die langere tijd alleen zijn ontwikkelen symptomen van stress en verlatingsangst. Gelukkig kun je dit eenvoudig voorkomen door hondenopvang te reserveren via Pawshake. Je oppas zorgt dat je hond overdag voldoende aandacht, knuffels en beweging krijgt!

5-sterren beoordelingen voor dagopvang hond

Lees authentieke beoordelingen van andere tevreden hondenbezitters

Hondenopvang
Bianca, 07-05-2018
Wij hebben onze Balou (Labradoodle) reu van 1,5 jaar oud een gehele dag op 28 april jl. bij Bianca ondergebracht. Wij zouden Wildland gaan bezoeken. In de aanloop naar de afgesproken datum hadden wij regelmatig via de mail contact met elkaar, dit was zeer prettig. Mede omdat wij niet eerder onze hon ...
Lees meer over Bianca
Hondenopvang
Peet, 20-08-2018
Ik heb een hele positieve ervaring gehad met oppas Jeroen. Hij is heel relaxed en rustig en dat is ideaal als je een nogal opgewonden standje van een hond heb zoals ik. Jeroen gaat heel leuk met honden om en mijn hond heeft de oppas dag als een uitje ervaren. Ik ben zeer tevreden met Jeroen als oppa ...
Lees meer over Honden Oppas Met Ervaring
Hondenopvang
Erik, 29-08-2015
Arlette is een zeer enthousiaste en betrouwbare hondenoppas. Ze lijkt zelf ook veel plezier te hebben in het oppassen, wat toch een extra dimensie geeft ten opzichte van bijvoorbeeld een hondenhotel. Communicatie verloopt soepel en direct. Erg tevreden!
Lees meer over Welkom - Hondenoppas
Hondenopvang
Elise, 20-09-2019
Amber is een lieve, zorgzame en vrolijke oppas voor mijn hond. Ik kwam hem helemaal vrolijk ophalen! Hij was dolgelukkig en het was zichtbaar dat hij een fantastische tijd heeft gehad bij Amber. Ze stuurde me veel foto’s en heeft veel tijd in mijn hond gestoken. Ze is flexibel en houdt veel rekening ...
Lees meer over Ervaren Huisdierenoppas

De Pawshake belofte

Jouw hond is in veilige handen

Betrouwbare, gescreende en verzekerde dagopvang voor je hond

Onze oppassers zijn betrouwbare, ervaren en gescreende hondenliefhebbers uit je eigen buurt. Naast de dagelijkse verzorgingvan je hond kunnen veel Pawshake oppassers ook extra diensten verlenen zoals timmen of medicatie toedienen. Laat je hond met een gerust hart achter bij de oppas: je hond is tijdens de reserveringsperiode beschermd met onze Premium Huisdierenverzekering.

Makkelijk Zoeken

Voer je straat of postcode in de zoekbox op de Pawshake homepage of app, en selecteer de dienst 'hondenopvang'. Je kunt vervolgens bladeren door de profielen van oppassers die persoonlijke dagopvang voor honden aanbieden. Gebruik de zoekfilters en selecteer een periode om zeker te weten dat je een oppas vindt die perfect bij jou en je hond past.

Dagopvang voor je hond zonder schuldgevoel

Een Pawshake oppas die je hond overdag opvangt is een goede optie voor als je vrienden of familieleden geen tijd hebben. Veel baasjes voelen zich bezwaard om de buren te vragen om de hond overdag op te vangen. Maar er staat gelukkig altijd een Pawshake oppas klaar die het juist leuk vindt om op je hond te passen! Pawshake oppassers zijn echte dierenvrienden die je met liefde uit de brand helpen met dagopvang voor je hond.

Vind hondenopvang in populaire locaties in jouw omgeving

Vind dagopvang voor je hond bij jou in de buurt

De Pawshake belofte

Jij en jouw huisdier zijn door ons gedekt

Inclusief Pawshake Garantie

Onze Zekerheidsgarantie geeft jou gemoedsrust omdat het jouw huisdier dekt in het geval van ziekte of verwonding en jou tegen claims van derden beschermt. Betaal veilig online via ons platform zodat de verzekering automatisch wordt geactiveerd. Je bent bij Pawshake in veilige handen.

Gescreende oppassers in jouw buurt.

Alle oppassers worden stuk voor stuk gescreend door een speciaal team binnen Pawshake: Minder dan 20% van de aanmeldingen worden goedgekeurd. Alle oppassers hebben een uitgebreid profiel met persoonlijke informatie en eventuele recensies die je kunt lezen alvorens hun diensten te reserveren.

Een gerust gevoel

Onze toegewijde oppassers zullen jouw kat, hond, konijn, vogel of cavia liefdevol verzorgen. Geniet van de dagelijkse updates en foto's van jouw huisdier die je dagelijks via de oppas ontvangt gedurende de oppasperiode. Onze vriendelijke klantendienst is online om jouw van dienst te zijn.

Oppas Tevredenheidsgarantie

Mocht de oppas onverhoopt toch niet voor jouw huisdier kunnen zorgen, dan doen we er alles aan om een vervanger te vinden. Dit komt zelden voor maar wij zijn er om je te helpen mocht dit toch gebeuren.

Hoe werkt het?

Pawshake is eenvoudig!

1. Gratis kennismakingsgesprek:

Stuur een berichtje naar een liefdevolle oppas en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprekje.

2. Reserveer online

Reserveer veilig jouw oppas online om gedekt te zijn voor dierenartskosten en toegang te hebben tot onze online klantendienst.

3. Ontspan

Jouw huisdier is in veilige handen. De oppas zal jou geregeld op de hoogte houden met berichtjes en foto's gedurende de oppasperiode.

Gebruik je Pawshake voor het eerst?

Zo werkt het:

In een paar simpele stappen weet je zeker dat jouw dierenoppas de juiste match is voor jouw hond!

Kies de juiste dierenoppas

Voer je straat of buurt in en blader door de profielen van oppassers in jouw buurt. Lees op het profiel van de oppas over de ervaring, kennis en motivatie om met dieren te werken en bekijk de beoordelingen van andere baasjes. Ziet de oppas er veelbelovend uit? Stuur dan een bericht met je wensen, relevante informatie over je huisdier en de data.

Kennismakingsgesprek

Organiseer altijd een kennismakingsgesprek met de oppas voordat je de reservering definitief maakt. Neem de tijd om elkaar te leren kennen; stel de oppas volop vragen, laat je hond rustig kennismaken met de oppas, ga samen wandelen en check het huis en de omgeving waarin je hond zal verblijven zorgvuldig.

Maak je reservering definitief

Was je kennismaking een succes? Dan kun je via Pawshake je reservering voor dagopvang hond definitief maken. Als je reserveert is je huisdier automatisch verzekerd tijdens de reserveringsperiode, heb je recht op de Pawshake tevredenheidsgarantie en kun je gebruikmaken van de klantendienst. De betaling wordt dan door ons verwerkt en de oppas wordt na de reserveringsperiode automatisch uitbetaald.

Alle oppasdiensten

Vind de oppasdienst de het beste aansluit bij jouw specifieke oppaseisen.

De Pawshake App - altijd een dierenoppas dichtbij.

Download de gratis Pawshake app vandaag en vind je ideale dierenoppas

Baasje

Dagopvang, oppas aan huis of gastgezin voor jouw huisdier nodig? Meld je aan op Pawshake en vind de perfecte oppas.
Meld je bij Pawshake aan als baasje

oppasser

Wil jij baasjes helpen wanneer zij weg zijn of het te druk met werk hebben? Wordt dan oppas op Pawshake; het is leuk, flexibel en gratis.
Meld je bij Pawshake aan als oppas
  1. Homepagina
  2. »
  3. Hondenopvang