Pawshake logo

Hondenoppas Haarlem

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/nacht
Inloggen om Devi als favoriet te markeren.

Devi

14 km - Amsterdam

Cuddles & care for your 4-legged friends! ❤️

10
2 terugkerende gasten
40 EUR
/nacht
Inloggen om Hasret als favoriet te markeren.

Hasret

11 km - Amsterdam

mijn levensvrienden🐈🦮💞🐈‍⬛🐩

18
6 terugkerende gasten
30 EUR
/nacht
Inloggen om Arianna als favoriet te markeren.

Arianna

17 km - Amsterdam

Italian girl studying in Amsterdam. Pet lover since always.

2
Laatst gereserveerd: 12 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
45 EUR
/nacht
Inloggen om marcel als favoriet te markeren.

marcel

13 km - Zaandam

hondenliefhebber die graag op uw hond past

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: gisteren
40 EUR
/nacht
Inloggen om Claudia als favoriet te markeren.

Claudia

17 km - Amsterdam

Me and my dog look forward to play with yours :)

7
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/nacht
Inloggen om Anina als favoriet te markeren.

Anina

14 km - Amsterdam

Fun sitter for furry friends🐾

1
Laatst gecontacteerd: vandaag
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
17 EUR
/nacht
Inloggen om Elisa als favoriet te markeren.

Elisa

1 km - Haarlem

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
15 EUR
/nacht
Inloggen om Francesca als favoriet te markeren.

Francesca

16 km - Amsterdam

dog lover looking to look after your furry loved one

2
Laatst gereserveerd: 13 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
32 EUR
/nacht
Inloggen om Jhia Chun als favoriet te markeren.

Jhia Chun

3 km - Haarlem

Loving animal family

34
20 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/nacht
Inloggen om Susanna, Steven en Juna als favoriet te markeren.

Susanna, Steven en Juna

14 km - Amsterdam

Jouw hond of kat 'home away from home' in Amsterdam Oud-zuid

2
1 terugkerende gast
1
2
3
4
5
6
7
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Haarlem. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Haarlem flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Haarlem).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Haarlem lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Haarlem. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Haarlem die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Haarlem. Meer dan 2094 hondenbezitters in Haarlem hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Haarlem