Pawshake logo

Hondenoppas Amsterdam

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Adam als favoriet te markeren.

Adam

4 km - Amsterdam

Loving Pet Caretakers

15
6 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
32 EUR
/nacht
Inloggen om Theresa als favoriet te markeren.

Theresa

15 km - Hoofddorp

Doggie Boarding And Daycare

1
Laatst gecontacteerd: gisteren
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Justin als favoriet te markeren.

Justin

2 km - Amsterdam

About Me, Justin Warren

4
Laatst gereserveerd: 8 dagen geleden
30 EUR
/nacht
Inloggen om Danka als favoriet te markeren.

Danka

19 km - Almere

Play with Luca (husky) and Watson (frenchie) :)

3
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
35 EUR
/nacht
Inloggen om Erin als favoriet te markeren.

Erin

11 km - Amstelveen

Trustworthy, honest, reliable and love pets!

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: vandaag
24 EUR
/nacht
Inloggen om Luiza als favoriet te markeren.

Luiza

3 km - Amsterdam

Home

2
Woont samen met 1 hond
30 EUR
/nacht
Inloggen om Burge als favoriet te markeren.

Burge

10 km - Amstelveen

A warm house for your best friends

29
6 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Anita als favoriet te markeren.

Anita

5 km - Amsterdam

Dog Lover From Finland

40
14 terugkerende gasten
14 EUR
/nacht
Inloggen om Patricia als favoriet te markeren.

Patricia

2 km - Amsterdam

Purrrfect Cat Love

6
Laatst actief: 10 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
24 EUR
/nacht
Inloggen om Liz als favoriet te markeren.

Liz

4 km - Amsterdam

Responsible Hooman for Your Furry Friend

3
Laatst gecontacteerd: gisteren
1
2
3
4
5
6
7
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of hondenkennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat ze duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig zijn er in Amsterdam heel veel hondenliefhebbers die op je hond kunnen passen. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. We hebben oppassers in de buurt van het Vondelpark, Flevopark, Amsterdamse Bos, Westerpark, Oosterpark, Rembrandtpark, het Beatrixpark of het Diemerpark en meer! In onze hoofdstad vind je zowel binnen als buiten de ring A10 vind je heel veel toegewijde hondenoppassers. Van de Rivierenbuurt en Oud-Zuid tot Sloten, en Bos en Lommer en op IJburg: er is altijd een hondenoppas bij jou om de hoek.

Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas in Amsterdam is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Amsterdam flexibel en passen ze zich aan jouw schema aan. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond, bijvoorbeeld als je hond verlatingsangst heeft. Een logeeradres is een nieuwe omgeving voor je hond en daar houden onze oppassers rekening mee, zodat jouw hond zich thuis voelt op z'n logeeradres.

Pawshake oppassers bieden betaalbare tarieven in Amsterdam. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Daarom is een Pawshake hondenoppas een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of hondenpension. Oppassers in Amsterdam bepalen zelf hun prijzen, en je kunt zelf kiezen naar wie je reserveert. Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en je kunt altijd onze lokale klantendienst inschakelen.

Onze Pawshake oppassers in Amsterdam komen overal vandaan! Zowel geboren en getogen Amsterdammers als expats en internationale studenten van allerlei culturele achtergronden. Veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Amsterdam. Meer dan 1256 hondenbezitters in Amsterdam hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Amsterdam