Pawshake logo

Hondenoppas Purmerend

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

28 EUR
/nacht
Inloggen om Adam als favoriet te markeren.

Adam

16 km - Amsterdam

Luxury staycation for your pet

22
8 terugkerende gasten
15 EUR
/nacht
Inloggen om Devi als favoriet te markeren.

Devi

20 km - Amsterdam

Cuddles & care for your 4-legged friends! ❤️

6
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Lisa als favoriet te markeren.

Lisa

16 km - Amsterdam

Happy place for your dog// Westerpark

2
Laatst gecontacteerd: vandaag
35 EUR
/nacht
Inloggen om Simone als favoriet te markeren.

Simone

17 km - Amsterdam

Pet Magnet 🧲 💕

64
19 terugkerende gasten
12 EUR
/nacht
Inloggen om Linucia als favoriet te markeren.

Linucia

19 km - Amsterdam

Kattenoppas Met Veel Tijd!

4
Antwoordt meestal binnen enkele uren
60 EUR
/nacht
Inloggen om Fernanda als favoriet te markeren.

Fernanda

19 km - Amsterdam

Your Pet Will Be Happy With Me

47
16 terugkerende gasten
35 EUR
/nacht
Inloggen om panna als favoriet te markeren.

panna

15 km - Amsterdam

Dog 🐶 lover

Laatst actief: vandaag
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Anneloes als favoriet te markeren.

Anneloes

18 km - Amsterdam

Loes Past Op

113
44 terugkerende gasten
30 EUR
/nacht
Inloggen om Evguenia als favoriet te markeren.

Evguenia

20 km - Amsterdam

Doggo Carer

7
2 terugkerende gasten
28 EUR
/nacht
Inloggen om Naysa als favoriet te markeren.

Naysa

19 km - Amsterdam

Lovely Petsitter

135
37 terugkerende gasten
1
2
3
4
5
6
7
next page

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Purmerend. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Purmerend flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Purmerend).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Purmerend lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Purmerend. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Purmerend die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Purmerend. Meer dan 1820 hondenbezitters in Purmerend hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Purmerend