Pawshake logo

Dierenoppas Bussum

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

location
HuisbezoekenHuisbezoeken
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
HuisbezoekenHuisbezoeken
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

13 EUR
/dag
Inloggen om Lotte als favoriet te markeren.

Lotte

3 km - Hilversum

Vakantie voor jou én je kat!

1
Laatst actief: 3 dagen geleden
Beoordeling door Chanty:Lotte heeft voor onze katten, cavia’s en vissen gezorgd toen wij een midweekje weg waren. Zij heeft dit met veel liefde ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/dag
Inloggen om Hayley als favoriet te markeren.

Hayley

5 km - Hilversum

Happy Tails! The Very Best Care For Cats And Dogs In Hilversum

6
3 terugkerende gasten
Beoordeling door Rob:Hayley has taken care of our two cats twice and we would book her again any time! Our cats seem to really like her, and ...
Lees meer
22 EUR
/dag
Inloggen om Sonja als favoriet te markeren.

Sonja

2 km - Hilversum

Ik hou van katten in alle soorten en maten.

4
Laatst actief: 14 dagen geleden
Beoordeling door Sabine:Een hele fijne oppas voor mijn 2 katten. Zelfs de wat bangere kat was snel op zijn gemak. Ik werd op de hoogte gehouden ...
Lees meer
35 EUR
/dag
Inloggen om Charlotte als favoriet te markeren.

Charlotte

0 km - Bussum

Pawshake!

2
1 terugkerende gast
Beoordeling door Fabiana:Charlotte took care of our senior cat during our vacation and it was the best experience. She gave us tons of updates wi ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/dag
Inloggen om Sabine als favoriet te markeren.

Sabine

4 km - 's-graveland

Lieve, betrouwbare en nette oppas!

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: gisteren
Hoi, mijn naam is Sabine, 48 jaar en woon met mijn man en zoon van 15 in het mooie 's-Graveland.  Van kinds af aan ...
Lees meer
25 EUR
/dag
Inloggen om Isabelle als favoriet te markeren.

Isabelle

3 km - Hilversum

Lieve Dierenoppas; Een Bosfeessie Voor Uw Lieve Beessie

2
Laatst gecontacteerd: gisteren
Ik ben een enthousiaste, jonge en vrolijke vrouw en woon sinds kort met mijn vriend aan de bosrand in Hilversum. We vind ...
Lees meer
1

Andere diensten in Bussum

Pawshake biedt ook dierenoppassen in

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Bussum beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Bussum of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Bussum. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Bussum beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Bussum goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Bussum. Meer dan 5226 huisdiereigenaar in Bussum hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Bussum

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.