1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Soest

Dierenoppas, Soest

Drop-in visits at your home for your pet

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
Ayla

1. Ayla

1.7 km - Soest

18 EUR

/Dag
8 beoordelingen

Honden- en katten liefhebster!

Laatst gecontacteerd: 8 dagen geledenLaatst actief: 7 dagen geleden
Ayla

1. Ayla

Honden- en katten liefhebster! 1.7 km - Soest
(8 beoordelingen)
Laatst gecontacteerd: 8 dagen geledenLaatst actief: 7 dagen geleden
"Ayla heeft met liefde, twee weken, onze 3 katjes verzorgd. Onze katten hebben alledrie een ander soort eten en, zoals alle katten, een heel eigen karakter. Ayla hield ons dagelijks op de hoogte over alle drie en hoe ze reageerden op haar. Dat gaf een fijn gevoel. Iemand met oog voor katten en dus ook zal zien wanneer er iets mis is. We hopen dat Ayla voor een volgende keer weer beschikbaar zal zijn. "
Beoordeling door Julie

18 EUR

/Dag
Kenneth

2. Kenneth

3.9 km - Baarn

18 EUR

/Dag
153 beoordelingen
50
terugkerende gasten

Kenneth The Buddy

Laatst gecontacteerd: vandaagLaatst actief: gisteren
Kenneth

2. Kenneth

Kenneth The Buddy3.9 km - Baarn
(153 beoordelingen)
50 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: vandaagLaatst actief: gisteren
"Very happy with Kenneth's care for my cat Oscar! Kenneth sent daily pictures and video's about how Oscar was doing, and was very kind and easy to communicate with. I would certainly recommend him to look after your pet. "
Beoordeling door Mignon

18 EUR

/Dag
José

3. José

1.8 km - Soest

20 EUR

/Dag
8 beoordelingen
6
terugkerende gasten

Geen buikpijn over je huisdier!

Laatst actief: 12 dagen geledenAntwoordt meestal binnen een dag
José

3. José

Geen buikpijn over je huisdier!1.8 km - Soest
(8 beoordelingen)
6 terugkerende gasten
Laatst actief: 12 dagen geledenAntwoordt meestal binnen een dag
"José heeft m'n verwachtingen van een kattenoppas overtroffen. Ze heeft erg goed voor mijn kat gezorgd. Elke dag kreeg ik een update door middel van een foto, aangezien ik m'n huisdier erg miste. Op voorhand wist ik door José's voorkomen al dat het goed zou komen. Heeft veel interesse in m'n kat getoond en kwam zelf met het idee om op de eerste oppasdag iets mee te nemen en achter te laten, waar de kat aan kon ruiken zodat José de volgende dag wat minder "vreemd" voor haar zou zijn. Een dikke tien dus!"
Beoordeling door Cindy

20 EUR

/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Soest beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Soest of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Soest. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Soest beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Soest goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Soest. Meer dan 2529 huisdiereigenaar in Soest hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.