Pawshake logo

Kattenoppas Soest

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

null EUR
/dag
Inloggen om Sanne als favoriet te markeren.

Sanne

7 km - Amersfoort

Sanne

2
Laatst gecontacteerd: vandaag
null EUR
/dag
Inloggen om Maureen als favoriet te markeren.

Maureen

7 km - Amersfoort

Maureen Dierenoppas

25
4 terugkerende gasten
null EUR
/dag
Inloggen om Roxanne als favoriet te markeren.

Roxanne

6 km - Amersfoort

Rox Hondenoppas En Kattenoppas

1
Laatst gecontacteerd: gisteren
null EUR
/dag
Inloggen om Steffy als favoriet te markeren.

Steffy

1 km - Soest

Met Mijn Liefde Voor Dieren Pas Ik Graag Op Uw Huisdier(momenteel Is Logeren Niet Mogelijk)

6
4 terugkerende gasten
null EUR
/dag
Inloggen om Kenneth als favoriet te markeren.

Kenneth

4 km - Baarn

Kenneth The Buddy

30
10 terugkerende gasten
1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Soest je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Soest zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Soest die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Soest. Meer dan 943 kattenbaasjes in Soest hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Soest