1. Homepagina
  2. »
  3. Dierenoppas
  4. »
  5. Naarden

Dierenoppas, Naarden

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
A

1. Adela

2.1 km - Bussum
€ 15
/Dag
4 beoordelingen

Unleash worry-free vacations!

Laatst actief: vandaag
Woont samen met 1 hond
A

1. Adela

Unleash worry-free vacations!2.1 km - Bussum
(4 beoordelingen)
Laatst actief: vandaag
Woont samen met 1 hond
"Adela is a super dog sitter / Finn loves her - I would certainly book her again in future. "
RBeoordeling door Remke
€ 15
/Dag
C

2. Charlotte

2.5 km
€ 35
/Dag
3 beoordelingen
1
terugkerende gast

Pawshake!

Woont samen met 1 kat
Antwoordt meestal binnen enkele uren
C

2. Charlotte

Pawshake!2.5 km
(3 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Woont samen met 1 kat
Antwoordt meestal binnen enkele uren
"We could not have asked for a better cat sitter than Charlotte. She sent us daily updates each time she visited which included photos and videos of our precious cats! In addition to taking great care of our cats, Charlotte watered our plants and took out our trash which was greatly appreciated. Beyond the basics Charlotte went above and beyond and when we had an issue with our internet and my husband was unable to remotely access his computer for work, Charlotte helped us by unplugging our router. Lastly, our trip had to be extended due to some emergency circumstances and although Charlotte was leaving on her own holiday the next day, she helped us by handing off our keys to another cat sitter and providing us with contact information to another trusted cat sitter! She even checked back in after her holiday to see if we made it back safely or still needed additional help with the cats! 100% recommend Charlotte - a fantastic cat sitter and super helpful for those unplanned occasions while on holiday! ☺️"
EBeoordeling door Emily
€ 35
/Dag
N

3. Ninda

2.2 km
€ 30
/Dag
24 beoordelingen
10
terugkerende gasten

Ninda, Oppas Voor Uw Huisdier

Laatst actief: 6 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
N

3. Ninda

Ninda, Oppas Voor Uw Huisdier2.2 km
(24 beoordelingen)
10 terugkerende gasten
Laatst actief: 6 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
"We zijn erg blij dat Ninda op onze kat Pluisje heeft gepast tijdens de feestdagen. We hebben hem met een gerust hart bij haar achtergelaten na de kennismaking waarbij ze alle tijd voor hem nam en je kon merken dat ze verstand van en een hart voor dieren heeft. Daarnaast stuurde Ninda ons ook nog een berichtje en een foto van hoe het ging met Pluisje, dat vonden we ook heel fijn! En alles was netjes achtergelaten. Kortom we zijn heel tevreden en hopelijk tot ziens! "
MBeoordeling door Maroussia
€ 30
/Dag
N

4. Natalie

2.6 km - Bussum
€ 20
/Dag
2 beoordelingen
1
terugkerende gast

Zorg en Liefde die Jouw Dier Nodig Heeft

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
N

4. Natalie

Zorg en Liefde die Jouw Dier Nodig Heeft2.6 km - Bussum
(2 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
€ 20
/Dag
S

5. Simona

3.1 km
€ 16
/Dag
Nieuwe oppas

love to help you with your per❤️

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: vandaag
S

5. Simona

Nieuwe oppas
love to help you with your per❤️3.1 km
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: vandaag
€ 16
/Dag
I

6. Inna

3.4 km
€ 20
/Dag

Very experienced animal carer

Laatst actief: 9 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
I

6. Inna

Very experienced animal carer3.4 km
Laatst actief: 9 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
€ 20
/Dag
G

7. Gökay

0.9 km
€ 35
/Dag
2 beoordelingen

Mother of Two Husky Queens 🐺👑

Woont samen met 2 honden
Woont samen met Husky Sascha
G

7. Gökay

Mother of Two Husky Queens 🐺👑0.9 km
(2 beoordelingen)
Woont samen met 2 honden
Woont samen met Husky Sascha
€ 35
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Naarden beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Naarden of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Naarden. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Naarden beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Naarden goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Naarden. Meer dan 6599 huisdiereigenaar in Naarden hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.