Pawshake logo

Dierenoppas Diemen

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

10 EUR
/dag
Inloggen om Emily als favoriet te markeren.

Emily

5 km - Amsterdam

Experienced, friendly, and dependable pet sitter and walker!

1
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
30 EUR
/dag
Inloggen om Nadia als favoriet te markeren.

Nadia

4 km - Amsterdam

Pet fan! Natural vocation to take care of them!❤️

1
Laatst gecontacteerd: vandaag
15 EUR
/dag
Inloggen om Jolien als favoriet te markeren.

Jolien

5 km - Amsterdam

Reliable Ukrainian Pet Sitter in Amsterdam

16
3 terugkerende gasten
12 EUR
/dag
Inloggen om Dina als favoriet te markeren.

Dina

3 km - Amsterdam

Cuddles & care for your four-legged friends!

3
Laatst gecontacteerd: vandaag
17 EUR
/dag
Inloggen om Kamilla als favoriet te markeren.

Kamilla

3 km - Amsterdam

Kamilla Pet Sitter Ijburg

52
17 terugkerende gasten
15 EUR
/dag
Inloggen om Yolanda als favoriet te markeren.

Yolanda

1 km - Diemen

Petlover in Amsterdam oost and Diemen

11
3 terugkerende gasten
8 EUR
/dag
Inloggen om Gabriela als favoriet te markeren.

Gabriela

4 km - Amsterdam

Tlc Petsitter

2
Laatst actief: gisteren
13 EUR
/dag
Inloggen om Karina als favoriet te markeren.

Karina

3 km - Amsterdam

Your Friendly Neighborhood Pet Buddy

8
3 terugkerende gasten
7 EUR
/dag
Inloggen om Alejandra als favoriet te markeren.

Alejandra

2 km - Amsterdam

Pet Sitter In Amsterdam

62
18 terugkerende gasten
17 EUR
/dag
Inloggen om Monica als favoriet te markeren.

Monica

1 km - Diemen

I'll Take Great Care Of Your Pet While You're Away!

62
34 terugkerende gasten
1
2
3
4
5
next page

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Diemen beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Diemen of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Diemen. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Diemen beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Diemen goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Diemen. Meer dan 4509 huisdiereigenaar in Diemen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Diemen