Pawshake logo

Dierenoppas Diemen-Zuid

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

15 EUR
/dag
Inloggen om Maia als favoriet te markeren.

Maia

5 km - Amsterdam

My spirit animal is a cat!

11
2 terugkerende gasten
30 EUR
/dag
Inloggen om Nadia als favoriet te markeren.

Nadia

4 km - Amsterdam

Pet fan! Natural vocation to take care of them!❤️

4
Laatst gecontacteerd: gisteren
15 EUR
/dag
Inloggen om Jolien als favoriet te markeren.

Jolien

5 km - Amsterdam

Reliable Ukrainian Pet Sitter in Amsterdam

28
6 terugkerende gasten
13 EUR
/dag
Inloggen om Ava als favoriet te markeren.

Ava

5 km - Amsterdam

Cats best friend, love spending time with cat 🐈‍⬛

1
1 terugkerende gast
15 EUR
/dag
Inloggen om Karina als favoriet te markeren.

Karina

4 km - Amsterdam

(IJburg) Your Friendly Neighborhood Pet Buddy

12
4 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/dag
Inloggen om Emily als favoriet te markeren.

Emily

5 km - Amsterdam

Experienced, friendly, and dependable pet sitter and walker!

3
Antwoordt meestal binnen een uur
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
7 EUR
/dag
Inloggen om Mawee als favoriet te markeren.

Mawee

5 km - Amsterdam

Animal whisperer ✨

2
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
20 EUR
/dag
Inloggen om Emy als favoriet te markeren.

Emy

5 km - Amsterdam

Pet whisperer

Woont samen met 1 hond
12 EUR
/dag
Inloggen om Helmien als favoriet te markeren.

Helmien

5 km - Ouderkerk-aan-de-amstel

Mrs Paws

27
15 terugkerende gasten
17 EUR
/dag
Inloggen om Monica als favoriet te markeren.

Monica

1 km - Diemen

I'll Take Great Care Of Your Pet While You're Away!

67
35 terugkerende gasten
1
2
3
4
5
next page

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Diemen-Zuid beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Diemen-Zuid of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Diemen-Zuid. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Diemen-Zuid beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Diemen-Zuid goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Diemen-Zuid. Meer dan 4947 huisdiereigenaar in Diemen-Zuid hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Diemen-Zuid