Pawshake logo

Dierenoppas Apeldoorn

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

location
HuisbezoekenHuisbezoeken
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
HuisbezoekenHuisbezoeken
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

20 EUR
/dag
Inloggen om Chantal als favoriet te markeren.

Chantal

4 km - Apeldoorn

Chantal's Pet Care

10
3 terugkerende gasten
Beoordeling door Daniëlle:Wij hebben voor het eerst gebruik gemaakt van een kattenoppas in de vorm van een dagelijks huisbezoek via Pawshake. Dit ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Kimberley als favoriet te markeren.

Kimberley

1 km - Apeldoorn

Dierverzorging Doggies Kimberley

1
Laatst gecontacteerd: 13 dagen geleden
Beoordeling door Richard:Kimberley heeft voor het eerst op onze kat Spookey gepast. Dat is prima verlopen. Bedankt! ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
10 EUR
/dag
Inloggen om Kateryna als favoriet te markeren.

Kateryna

3 km - Apeldoorn

walking your dogs is my responsibility

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
Hi, my name is Kateryna Sharko and I am 18 years old. I'm from Ukraine and unfortunately I had to leave my country beca ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
10 EUR
/dag
Inloggen om Jitske als favoriet te markeren.

Jitske

1 km - Apeldoorn

De beste vrienden voor jouw hond

2
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
Hi! Ik ben Jitske en samen met mijn hond Fiep wonen wij over de hele wereld. 1 keer per jaar proberen we een aantal maan ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Zoe als favoriet te markeren.

Zoe

2 km - Apeldoorn

Even er uit!

Woont samen met 2 honden
Mijn naam is zoë, ik ben 22 jaar. Ik hou van sporten, mooie plekjes bezoeken en wandelen.  Honden hebben altijd een ...
Lees meer
1

Pawshake biedt ook dierenoppassen in

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Apeldoorn beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Apeldoorn of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Apeldoorn. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Apeldoorn beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Apeldoorn goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Apeldoorn. Meer dan 229 huisdiereigenaar in Apeldoorn hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Apeldoorn

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.