Pawshake logo

Huisoppas Apeldoorn

De oppas overnacht bij jou thuis

location
HuisoppasHuisoppas
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
HuisoppasHuisoppas
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
21 EUR
/nacht
Inloggen om Jitske als favoriet te markeren.

Jitske

1 km - Apeldoorn

De beste vrienden voor jouw hond

2
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
Beoordeling door Chris:Jitske, dank je wel voor het oppassen op Sep. Ik ben erg blij dat het zo goed gegaan is. Vanaf het begin verliep het con ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
55 EUR
/nacht
Inloggen om Suzanne als favoriet te markeren.

Suzanne

17 km - Deventer

Enthousiaste en ervaren dierenoppasser.

1
Laatst gecontacteerd: 11 dagen geleden
Beoordeling door Alice:Our little dog Lucy loves Suzanne! She gets so spoiled with many trips to the forest and lots of attention. We know sh ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
45 EUR
/nacht
Inloggen om wendy als favoriet te markeren.

wendy

14 km - Hall

Hondenuitlaatservice!

2
1 terugkerende gast
Hoi allemaal! Mijn naam is Wendy, ik ben 36 jaar en ik ben werkzaam als marketeer. Ik heb mij hiervoor aangemeld omdat ...
Lees meer
1

Pawshake biedt ook huisoppassen aan in

Waarom een huisoppas?

Ga je op reis maar vind je het belangrijk dat je huisdier in z'n eigen omgeving blijft? Of misschien heb je meerdere huisdieren en is het niet praktisch om voor elk van hen een aparte oplossing te vinden? Dan is het wellicht handig om een Pawshake huisoppas te zoeken. Zo'n oppas verblijft thuis bij jou in Apeldoorn terwijl jij weg bent.

Een huisoppas inschakelen is een makkelijke en betaalbare optie als je huisdieren hebt én als je het fijn vind dat er iemand een oogje in het zeil houdt als je weg bent. Veel van onze oppassers hebben hele betaalbare prijzen omdat ze het vooral leuk vinden om op dieren te passen en om nieuwe plekken te ontdekken zoals Apeldoorn.

Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om je huis en je dieren toe te vertrouwen aan een onbekende. Daarom doen we er elke dag alles aan om Pawshake veilig en betrouwbaar te maken. Je kunt rekenen op onze oppassers. Alle oppasprofielen zijn persoonlijk door ons gecontroleerd. Veel huisoppassers kunnen op aanvraag ook een VoG of identiteitsbewijs laten zien.

Wat fijn is aan een Pawshake huisoppas is dat je met een gerust hart op weg kunt gaan. Met De Pawshake Garantie ben jij en je huisdier beschermd, inclusief vergoeding voor dierenartskosten. Je huisdieren worden verzorgd in de betrouwbare omgeving in Apeldoorn en je huis blijft bovendien bewoond en veilig tijdens je afwezigheid.

Naast de verzorging van je huisdieren doen de meeste oppassers ook andere kleine taken zoals de post verzamelen, het vuil buitenzetten of de planten verzorgen. Bespreek al je wensen en behoeften met je huisoppas tijdens het kennismakingsgesprek zodat iedereen weet waar hij aan toe is vóór de reservering.

Baasjes boeken bij Pawshake een huisoppas in Apeldoorn. Meer dan 68 huisdiereigenaars in Apeldoorn hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.87/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisoppas
  4. »
  5. Apeldoorn

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.