Pawshake logo

Huisoppas Tilburg

De oppas overnacht bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Bina als favoriet te markeren.

Bina

20 km - 's-Hertogenbosch

Hondentrainer met ervaring met honden met gedragsproblemen

1
Laatst gecontacteerd: vandaag
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Marina  als favoriet te markeren.

Marina

2 km - Tilburg

Animal lover looking for some dogs and cats to pet!

Laatst gecontacteerd: gisteren
50 EUR
/nacht
Inloggen om Caro als favoriet te markeren.

Caro

16 km - Vught

Pawradise!

21
6 terugkerende gasten
35 EUR
/nacht
Inloggen om Sam als favoriet te markeren.

Sam

13 km - Dongen

Liefdevolle En Betrouwbare Oppas

Woont samen met 1 hond
40 EUR
/nacht
Inloggen om Denise als favoriet te markeren.

Denise

17 km - Vlijmen

Denise & Faya

2
Woont samen met 1 hond
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om aleyna als favoriet te markeren.

aleyna

2 km - Tilburg

Tilburg pet care :)

Nieuwe oppas
Laatst actief: vandaag
1

Waarom een huisoppas?

Ga je op reis maar vind je het belangrijk dat je huisdier in z'n eigen omgeving blijft? Of misschien heb je meerdere huisdieren en is het niet praktisch om voor elk van hen een aparte oplossing te vinden? Dan is het wellicht handig om een Pawshake huisoppas te zoeken. Zo'n oppas verblijft thuis bij jou in Tilburg terwijl jij weg bent.

Een huisoppas inschakelen is een makkelijke en betaalbare optie als je huisdieren hebt én als je het fijn vind dat er iemand een oogje in het zeil houdt als je weg bent. Veel van onze oppassers hebben hele betaalbare prijzen omdat ze het vooral leuk vinden om op dieren te passen en om nieuwe plekken te ontdekken zoals Tilburg.

Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om je huis en je dieren toe te vertrouwen aan een onbekende. Daarom doen we er elke dag alles aan om Pawshake veilig en betrouwbaar te maken. Je kunt rekenen op onze oppassers. Alle oppasprofielen zijn persoonlijk door ons gecontroleerd. Veel huisoppassers kunnen op aanvraag ook een VoG of identiteitsbewijs laten zien.

Wat fijn is aan een Pawshake huisoppas is dat je met een gerust hart op weg kunt gaan. Met De Pawshake Garantie ben jij en je huisdier beschermd, inclusief vergoeding voor dierenartskosten. Je huisdieren worden verzorgd in de betrouwbare omgeving in Tilburg en je huis blijft bovendien bewoond en veilig tijdens je afwezigheid.

Naast de verzorging van je huisdieren doen de meeste oppassers ook andere kleine taken zoals de post verzamelen, het vuil buitenzetten of de planten verzorgen. Bespreek al je wensen en behoeften met je huisoppas tijdens het kennismakingsgesprek zodat iedereen weet waar hij aan toe is vóór de reservering.

Baasjes boeken bij Pawshake een huisoppas in Tilburg. Meer dan 180 huisdiereigenaars in Tilburg hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisoppas
  4. »
  5. Tilburg