Pawshake logo

Huisoppas 's-Hertogenbosch

De oppas overnacht bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

40 EUR
/nacht
Inloggen om Emiel als favoriet te markeren.

Emiel

12 km - Oudheusden

Huskies Paradise!

4
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Denise als favoriet te markeren.

Denise

7 km - Vlijmen

Denise & Faya

Laatst gecontacteerd: 12 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
28 EUR
/nacht
Inloggen om Demi als favoriet te markeren.

Demi

1 km - Den bosch

Dierenoppas

Laatst gecontacteerd: gisteren
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
50 EUR
/nacht
Inloggen om Caro als favoriet te markeren.

Caro

6 km - Vught

Pawradise!

18
5 terugkerende gasten
50 EUR
/nacht
Inloggen om Mireille als favoriet te markeren.

Mireille

3 km - 's-hertogenbosch

Mireille

Laatst gecontacteerd: 9 dagen geleden
1

Waarom een huisoppas?

Ga je op reis maar vind je het belangrijk dat je huisdier in z'n eigen omgeving blijft? Of misschien heb je meerdere huisdieren en is het niet praktisch om voor elk van hen een aparte oplossing te vinden? Dan is het wellicht handig om een Pawshake huisoppas te zoeken. Zo'n oppas verblijft thuis bij jou in 's-Hertogenbosch terwijl jij weg bent.

Een huisoppas inschakelen is een makkelijke en betaalbare optie als je huisdieren hebt én als je het fijn vind dat er iemand een oogje in het zeil houdt als je weg bent. Veel van onze oppassers hebben hele betaalbare prijzen omdat ze het vooral leuk vinden om op dieren te passen en om nieuwe plekken te ontdekken zoals 's-Hertogenbosch.

Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om je huis en je dieren toe te vertrouwen aan een onbekende. Daarom doen we er elke dag alles aan om Pawshake veilig en betrouwbaar te maken. Je kunt rekenen op onze oppassers. Alle oppasprofielen zijn persoonlijk door ons gecontroleerd. Veel huisoppassers kunnen op aanvraag ook een VoG of identiteitsbewijs laten zien.

Wat fijn is aan een Pawshake huisoppas is dat je met een gerust hart op weg kunt gaan. Met De Pawshake Garantie ben jij en je huisdier beschermd, inclusief vergoeding voor dierenartskosten. Je huisdieren worden verzorgd in de betrouwbare omgeving in 's-Hertogenbosch en je huis blijft bovendien bewoond en veilig tijdens je afwezigheid.

Naast de verzorging van je huisdieren doen de meeste oppassers ook andere kleine taken zoals de post verzamelen, het vuil buitenzetten of de planten verzorgen. Bespreek al je wensen en behoeften met je huisoppas tijdens het kennismakingsgesprek zodat iedereen weet waar hij aan toe is vóór de reservering.

Baasjes boeken bij Pawshake een huisoppas in 's-Hertogenbosch. Meer dan 111 huisdiereigenaars in 's-Hertogenbosch hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.78/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisoppas
  4. »
  5. 's-Hertogenbosch