Pawshake logo

Dierenoppas Amersfoort

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

location
HuisbezoekenHuisbezoeken
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
HuisbezoekenHuisbezoeken
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
16 EUR
/dag
Inloggen om Paula als favoriet te markeren.

Paula

4 km - Leusden

Diergeneeskunde student zoekt oppasdieren

Nieuwe oppas
Laatst gereserveerd: vandaag
Hallo dierliefhebbers! Mijn naam is Paula, 28 jaar en ik ben bezig met de master geneeskunde van gezelschapsdieren. Ik b ...
Lees meer
13 EUR
/dag
Inloggen om Ingrid als favoriet te markeren.

Ingrid

1 km - Amersfoort

Flexible & Caring Pet Sitter ❤️

7
Laatst gecontacteerd: vandaag
Beoordeling door Jasper:Ingrid was a great petsitter who communicated fast and did extra work to make sure the pets were happy ...
Lees meer
13 EUR
/dag
Inloggen om Samara als favoriet te markeren.

Samara

1 km - Amersfoort

I love pets 🐾❤️

1
1 terugkerende gast
Beoordeling door Bertine:Samara is a very kind and professional, she took great care of our cats! ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
13 EUR
/dag
Inloggen om Raissa als favoriet te markeren.

Raissa

0 km - Amersfoort

😻 Kattenoppas Keistad - kattenoppas aan huis 😻

3
Laatst actief: vandaag
Beoordeling door Carla:Raissa nam snel na mijn eerste bericht contact op. Ze reageert vlot, is ook al snel op intakegesprek gekomen. Tijdens de ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Sanne als favoriet te markeren.

Sanne

4 km - Amersfoort

Sanne

9
1 terugkerende gast
Beoordeling door Tessa:Sanne reageerde snel op ons berichtje en kwam diezelfde week langs om kennis te maken. Tijdens onze vakantie is Tiki uit ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
12 EUR
/dag
Inloggen om Lara als favoriet te markeren.

Lara

0 km - Amersfoort

Lara Loopt🐾LET OP:PAS NIET OP KATTEN IVM HEVIGE ALLERGIE!

1
Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
Beoordeling door Katinca:Superfijn dat Lara er voor Bobbi was, wij konden met een gerust hart naar het (vervroegde) kerstdiner van de familie. D ...
Lees meer
1

Andere diensten in Amersfoort

Pawshake biedt ook dierenoppassen in

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Amersfoort beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Amersfoort of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Amersfoort. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Amersfoort beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Amersfoort goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Amersfoort. Meer dan 1694 huisdiereigenaar in Amersfoort hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Amersfoort

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.