Pawshake logo

Dierenoppas Haren

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

location
Huisbezoeken
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
Huisbezoeken
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

13 EUR
/dag
Inloggen om Olga als favoriet te markeren.

Olga

3 km - Groningen

You Not At Home Your Cat Not Alone

28
10 terugkerende gasten
Beoordeling door Alina:Olga was a wonderful cat-sitter! The communication was quick and clear, the cat was happy, and we even received a small ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Nikki als favoriet te markeren.

Nikki

4 km - Groningen

Your Friendly neighborhood Dog Or Cat Sitter!

10
3 terugkerende gasten
Beoordeling door Jiska:Nikki is an amazing pet sitter! Calm, sweet and understanding . I definitely recommend her ! ...
Lees meer
11 EUR
/dag
Inloggen om darta als favoriet te markeren.

darta

3 km - Groningen

I would love to take care of your furry friends !

5
1 terugkerende gast
Beoordeling door Ifat:darta took a really good care of our cat for few days, she was patience with him and kind. The communication was smooth ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/dag
Inloggen om Hana als favoriet te markeren.

Hana

4 km - Groningen

Friendly & Loving Pet Sitter

10
3 terugkerende gasten
Beoordeling door Catharina:Hana was a great cat sitter for my two cats. She send me updates daily with videos and made me feel like my cats were ta ...
Lees meer
9 EUR
/dag
Inloggen om Sophie als favoriet te markeren.

Sophie

5 km - Groningen

Animal lover, happy to help

Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
Hi I'm Sophie A 20 year old student who loves animals- I have always been surrounded by animals growing up particularly ...
Lees meer
1

Andere diensten in Haren

Pawshake biedt ook dierenoppassen in

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Haren beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Haren of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Haren. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Haren beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Haren goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Haren. Meer dan 224 huisdiereigenaar in Haren hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Haren

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.