1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Aalsmeer

Dierenoppas, Aalsmeer

Drop-in visits at your home for your pet

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
Yvette

1. Yvette

0.8 km - Aalsmeer

8 EUR

/Dag
21 beoordelingen
11
terugkerende gasten

Grote Liefde Voor Katten!

Laatst actief: 7 dagen geledenWoont samen met 1 kat, 1 hond
Yvette

1. Yvette

Grote Liefde Voor Katten!0.8 km - Aalsmeer
(21 beoordelingen)
11 terugkerende gasten
Laatst actief: 7 dagen geledenWoont samen met 1 kat, 1 hond
"Ontzettend fijne oppas voor onze drie katten! Goede zorg en service. Ze stuurde elke dag een foto met een klein bericht hoe het met hun ging. Ook een dikke ster voor flexibiliteit. We hadden last minute een kattenoppas nodig en ze vond het geen probleem om de zorg op zich te nemen. Kortom we zijn erg tevreden 😊"
Beoordeling door Elise

8 EUR

/Dag
Melissa

2. Melissa

4.7 km - Amstelveen

15 EUR

/Dag

Loving, Patient, Responsible and Humble

Kalendar onlangs bijgewerktLaatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
Melissa

2. Melissa

Loving, Patient, Responsible and Humble4.7 km - Amstelveen
Kalendar onlangs bijgewerktLaatst gecontacteerd: 5 dagen geleden

15 EUR

/Dag
J Olav

3. J Olav

2.4 km - Rijsenhout

19 EUR

/Dag
21 beoordelingen
13
terugkerende gasten

Dutchy's petcare

Laatst actief: 4 dagen geledenWoont samen met 1 kat
J Olav

3. J Olav

Dutchy's petcare2.4 km - Rijsenhout
(21 beoordelingen)
13 terugkerende gasten
Laatst actief: 4 dagen geledenWoont samen met 1 kat
"Olav is een rustige en aardig man die met veel liefde voor onze kat heeft gezorgd. Tijdens onze vakantie heeft hij een paar keer een filmpje gestuurd en laten weten hoe het ging. Onze kat is niet altijd snel vriendjes met iedereen, maar met Olav was de klik al snel aanwezig. Olav stelt de juiste vragen bij het intake gesprek en bij de sleutel overdacht. Je merkt dat hij veel ervaring heeft met dieren en denkt goed na over wanneer hij langs komt en wat het beste is voor je huisdier. Olav is eerlijk in wat hij wil en kan betekenen en kan ook alles goed onderbouwen waarom hij bepaalde dingen doet. Je merkt dat bij hem je huisdier op nummer 1 staat."
Beoordeling door Rosemarie

19 EUR

/Dag
Oska

4. Oska

4.5 km - Amstelveen

20 EUR

/Dag
1 beoordeling

The best care for your best friend 🥰🐕

Laatst actief: 6 dagen geledenAntwoordt meestal binnen een dag
Oska

4. Oska

The best care for your best friend 🥰🐕 4.5 km - Amstelveen
(1 beoordeling)
Laatst actief: 6 dagen geledenAntwoordt meestal binnen een dag

20 EUR

/Dag
rebecca

5. rebecca

4.7 km - Uithoorn

15 EUR

/Dag
3 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Liefdevolle en ervaren oppas/wandelmaatje voor uw hond

Laatst gecontacteerd: 13 dagen geledenLaatst actief: 13 dagen geleden
rebecca

5. rebecca

Liefdevolle en ervaren oppas/wandelmaatje voor uw hond4.7 km - Uithoorn
(3 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 13 dagen geledenLaatst actief: 13 dagen geleden

15 EUR

/Dag
Belen and Manuela

6. Belen and Manuela

4.8 km - Amstelveen

10 EUR

/Dag

Two Sisters taking care of your loving pets

Belen and Manuela

6. Belen and Manuela

Two Sisters taking care of your loving pets 4.8 km - Amstelveen

10 EUR

/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Aalsmeer beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Aalsmeer of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Aalsmeer. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Aalsmeer beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Aalsmeer goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Aalsmeer. Meer dan 6504 huisdiereigenaar in Aalsmeer hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.