1. Homepagina
  2. »
  3. Dierenoppas
  4. »
  5. Alphen aan Den Rijn

Dierenoppas, Alphen aan Den Rijn

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
A

1. Tamara

0.9 km
EUR 8
/Dag
10 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Dierenoppas

Laatst gecontacteerd: 7 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
A

1. Tamara

Dierenoppas 0.9 km
(10 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 7 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
"Wij zijn blij dat we Tamara in de arm hebben genomen om de zorg voor onze katten op zich te nemen. Een 1e poging in september vorig jaar ging niet door omdat wij nog teveel voorbehoud hadden. Dat bleek achteraf onnodig. Tamara is precies volgens afspraak dagelijks bij ons geweest en volgens mij vertrouwden ook de katten haar goed. Zij stuurde elke keer foto's en een kort berichtje door. Helemaal top! Tamara is een lieve poezen opvangster die ik ten zeerste aanbeveel. "
ABeoordeling door Gabriel en Marjon
EUR 8
/Dag
N

2. Anca

4.7 km
EUR 12
/Dag
4 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Dierenoppas: katten en honden

Laatst actief: 2 dagen geleden
Woont samen met 1 kat
N

2. Anca

Dierenoppas: katten en honden4.7 km
(4 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst actief: 2 dagen geleden
Woont samen met 1 kat
"Anca is een hele lieve oppas. Dagelijks updates en filmpjes over hoe het met hem ging. Ze speelde dagelijks en we zagen Bowie echt plezier hebben. Dank je wel Anca voor je goede zorg. Zijn echt heel blij dat we je hebben leren kennen 🤗 groetjes Chantal & Danilo "
HBeoordeling door Chantal
EUR 12
/Dag
E

3. Renée

4.4 km
EUR 15
/Dag
13 beoordelingen
3
terugkerende gasten

Accommodation not possible for dogs due to long working days

Laatst actief: vandaag
Antwoordt meestal binnen een uur
E

3. Renée

Accommodation not possible for dogs due to long working days4.4 km
(13 beoordelingen)
3 terugkerende gasten
Laatst actief: vandaag
Antwoordt meestal binnen een uur
"ik zocht een oppas voor mijn jonge kater. Het leek me niets om hem in een hotel te stoppen. liever in zijn eigen omgeving. Dus op zoek gegaan naar een oppas in de buurt en maakte contact met Renee. Renee is snel in reageren waardoor onze gesprekken soepel verliepen. vond het fijn om wat foto's gepost te krijgen van onze kat zo op vakantie. Deze maakte ze ook en kreeg er zelfs nog wat filmpjes bij. Ze maakte leuke grappige foto's en filmpjes en liet de kat af en toe even naar buiten. Ze stelde vragen zodat ze de zorg goed op onze kat kon aanpassen. Onze kater is erg knuffelig en aanhankelijk en vond het fijn dat zij wat aandacht aan hem kon geven. ik kon daardoor met een gerust hart op mijn vakantieadres verblijven. kortom zeer tevreden, Bedankt voor de goede zorgen voor Ziggy😉"
LBeoordeling door Eline
EUR 15
/Dag
O

4. Zoë

1.2 km - Alphen aan den Rijn
EUR 14
/Dag
25 beoordelingen
7
terugkerende gasten

Ervaren dierenoppas met veel liefde voor uw dier!

Laatst actief: 2 dagen geleden
Woont samen met 1 kat
O

4. Zoë

Ervaren dierenoppas met veel liefde voor uw dier!1.2 km - Alphen aan den Rijn
(25 beoordelingen)
7 terugkerende gasten
Laatst actief: 2 dagen geleden
Woont samen met 1 kat
"Goede ervaring met Zoë! Ze is prettig in de omgang, flexibel in het contact en begaan met dieren. Ik raad haar aan aan anderen en zou zelf terugkomen, mocht ik opnieuw een dierenoppas nodig hebben."
ABeoordeling door Daniel
EUR 14
/Dag
A

5. Marjolein

4.3 km
EUR 13
/Dag
1 beoordeling

Diergeneeskunde studente op zoek naar oppasdieren!

Laatst actief: 9 dagen geleden
Antwoordt meestal binnen enkele uren
A

5. Marjolein

Diergeneeskunde studente op zoek naar oppasdieren!4.3 km
(1 beoordeling)
Laatst actief: 9 dagen geleden
Antwoordt meestal binnen enkele uren
"Snelle kennismaking, veel kennis over dieren. Tijdens de oppas periode kregen we vaak een update met foto er bij, heel fijn! Alles was helemaal naar wens!"
OBeoordeling door Jorike
EUR 13
/Dag
R

6. Krisztina

1.8 km
EUR 30
/Dag

Walking Puppy fun

Woont samen met 1 hond
Woont samen met Labrador Tyson
R

6. Krisztina

Walking Puppy fun1.8 km
Woont samen met 1 hond
Woont samen met Labrador Tyson
EUR 30
/Dag
E

7. Jeannette

3.6 km
EUR 15
/Dag
1 beoordeling
1
terugkerende gast

Individuele hondenuitlaat met aandacht voor uw hond.

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst actief: gisteren
E

7. Jeannette

Individuele hondenuitlaat met aandacht voor uw hond.3.6 km
(1 beoordeling)
1 terugkerende gast
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst actief: gisteren
EUR 15
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Alphen aan Den Rijn beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Alphen aan Den Rijn of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Alphen aan Den Rijn. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Alphen aan Den Rijn beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Alphen aan Den Rijn goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Alphen aan Den Rijn. Meer dan 5091 huisdiereigenaar in Alphen aan Den Rijn hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.