1. Homepagina
  2. »
  3. Dierenoppas
  4. »
  5. Zoetermeer

Dierenoppas, Zoetermeer

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
J

1. Jet

2.7 km
€ 13
/Dag
82 beoordelingen
24
terugkerende gasten

Jet's Petcare On The Go

Laatst gereserveerd: 3 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
J

1. Jet

Jet's Petcare On The Go2.7 km
(82 beoordelingen)
24 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 3 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
"Jet heeft bijna twee weken op mijn kat gepast, ik kan alleen maar zeggen; super! Dit was de eerste keer dat ik een kattenoppas zocht via Pawshake (of andere sites) en ik ben erg blij dat ik bij Jet ben uitgekomen. Ze stuurde regelmatig foto’s en updates en ze kon goed overweg met mijn nogal schuwe kat. Nogmaals bedankt Jet!"
CBeoordeling door Cynthia
€ 13
/Dag
H

2. Hannah

1.2 km
€ 20
/Dag
1 beoordeling

Trouwe oppas voor uw geliefde viervoeter

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 8 dagen geleden
H

2. Hannah

Trouwe oppas voor uw geliefde viervoeter1.2 km
(1 beoordeling)
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 8 dagen geleden
"We zijn super tevreden over Hannah. Ze is heel betrouwbaar en heeft echt een klik met onze katten. We kregen dagelijks leuke berichtjes, foto's een filmpjes. Kortom ... we konden echt van onze vakantie genieten, omdat we zeker wisten dat er goed voor onze kleine vrienden werd gezorgd. "
GBeoordeling door Gaby
€ 20
/Dag
J

3. Jasmijn

3.7 km
€ 20
/Dag
6 beoordelingen
1
terugkerende gast

Vrolijkeviervoeterservice

Laatst actief: 12 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
J

3. Jasmijn

Vrolijkeviervoeterservice3.7 km
(6 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst actief: 12 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
"Alles is prima gegaan, jasmijn is makkelijk bereikbaar, reageert snel,betrouwbaar, dit is de 2e keer dat ze voor mijn katten heeft gezorgd, bij thuiskomst was het keurig, met 2 tevreden katten 🙃, op naar de volgende keer "
LBeoordeling door Laila
€ 20
/Dag
R

4. Rachelle

1.4 km
€ 10
/Dag
2 beoordelingen
1
terugkerende gast

Enthousiaste dierenliefhebster!

Laatst actief: 3 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
R

4. Rachelle

Enthousiaste dierenliefhebster!1.4 km
(2 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst actief: 3 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
"Wij zijn erg blij met Rachelle, ze heeft goed voor onze kat Lara gezorgd en gaf ook altijd door dat ze geweest was met een foto. Helemaal top!"
MBeoordeling door Marianne
€ 10
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Zoetermeer beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Zoetermeer of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Zoetermeer. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Zoetermeer beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Zoetermeer goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Zoetermeer. Meer dan 4041 huisdiereigenaar in Zoetermeer hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.