Pawshake logo

Kattenoppas Zoetermeer

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

null EUR
/dag
Inloggen om Jet als favoriet te markeren.

Jet

3 km - Zoetermeer

Jet's Petcare On The Go

50
12 terugkerende gasten
null EUR
/dag
Inloggen om Sandra als favoriet te markeren.

Sandra

2 km - Zoetermeer

Oppas Aan Huis Of Bij Mij Thuis!

1
Laatst gecontacteerd: 5 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
null EUR
/dag
Inloggen om Alice als favoriet te markeren.

Alice

5 km - 's-gravenhage

Vakantieservice Voor Uw Huisdieren

7
2 terugkerende gasten
null EUR
/dag
Inloggen om Marjan als favoriet te markeren.

Marjan

6 km - Den haag

Vetnurse@home

30
15 terugkerende gasten
1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Zoetermeer je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Zoetermeer zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Zoetermeer die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Zoetermeer. Meer dan 2186 kattenbaasjes in Zoetermeer hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Zoetermeer