Pawshake logo

Kattenoppas Zoetermeer

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

10 EUR
/dag
Inloggen om Jet als favoriet te markeren.

Jet

3 km - Zoetermeer

Jet's Petcare On The Go

70
22 terugkerende gasten
12 EUR
/dag
Inloggen om Alice als favoriet te markeren.

Alice

5 km - 's-gravenhage

Vakantieservice Voor Uw Huisdieren

25
7 terugkerende gasten
15 EUR
/dag
Inloggen om Sharon als favoriet te markeren.

Sharon

7 km - Pijnacker

Hondenuitlater

2
Laatst actief: 3 dagen geleden
10 EUR
/dag
Inloggen om Jasmijn als favoriet te markeren.

Jasmijn

4 km - Zoetermeer

Vrolijkeviervoeterservice

Laatst actief: 2 dagen geleden
1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Zoetermeer je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Zoetermeer zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Zoetermeer die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Zoetermeer. Meer dan 3116 kattenbaasjes in Zoetermeer hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Zoetermeer