Pawshake logo

Dierenoppas Zuid-Holland

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

location
Huisbezoeken
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
Huisbezoeken
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

12 EUR
/dag
Inloggen om Sonja als favoriet te markeren.

Sonja

4 km - Bergschenhoek

Lievelingskatten Oppas!

91
23 terugkerende gasten
Beoordeling door Caroline:Als je een ervaren , liefdevolle katten oppas zoekt ben je bij Sonja aan het juist adres! Wij hebben 2 katten en Sonja h ...
Lees meer
10 EUR
/dag
Inloggen om Jet als favoriet te markeren.

Jet

3 km - Zoetermeer

Jet's Petcare On The Go

74
22 terugkerende gasten
Beoordeling door Cynthia:Jet heeft bijna twee weken op mijn kat gepast, ik kan alleen maar zeggen; super! Dit was de eerste keer dat ik een katte ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Priscilla als favoriet te markeren.

Priscilla

3 km - Bergschenhoek

Priscilla

9
4 terugkerende gasten
Beoordeling door Ron:De communicatie met Priscilla is goed en prettig. Tijdens de oppas periode worden we goed op de hoogte gehouden hoe het ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Sharon als favoriet te markeren.

Sharon

3 km - Pijnacker

Hondenuitlater

4
1 terugkerende gast
Beoordeling door Denise:Super fijn dat Sharon ons snel uit de brand kon helpen om onze hond meerdere keren op een dag uit te laten! Eerst een fi ...
Lees meer
1

Andere diensten in Zuid-Holland

Pawshake biedt ook dierenoppassen in

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Zuid-Holland beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Zuid-Holland of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Zuid-Holland. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Zuid-Holland beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Zuid-Holland goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Zuid-Holland. Meer dan 3597 huisdiereigenaar in Zuid-Holland hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Zuid-Holland

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.