Pawshake logo

Dierenoppas Gouda

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

location
Huisbezoeken
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
Huisbezoeken
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

15 EUR
/dag
Inloggen om Denise als favoriet te markeren.

Denise

1 km - Gouda

Denise

66
25 terugkerende gasten
Beoordeling door Sanne:We zijn erg blij dat we Denise als oppas hebben gevonden en na de kennismaking hadden we al het gevoel dat we onze kat e ...
Lees meer
15 EUR
/dag
Inloggen om Huining als favoriet te markeren.

Huining

2 km - Gouda

Huining has a cat names pancake

9
Laatst actief: gisteren
Beoordeling door Julia:Very nice, good communicating cat sitter. Recommend her! ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
14 EUR
/dag
Inloggen om Cindy als favoriet te markeren.

Cindy

1 km - Gouda

Dierenvriend

Nieuwe oppas
Laatst actief: 4 dagen geleden
...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
12 EUR
/dag
Inloggen om Esmeralda als favoriet te markeren.

Esmeralda

0 km - Gouda

Liefde voor dieren voor groot en klein

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: gisteren
 Hoi baasje, ik pas met heel veel liefde en plezier op jouw diertje(s)! Korte introductie: ik ben Esmeralda, 32 ...
Lees meer
14 EUR
/dag
Inloggen om Carola als favoriet te markeren.

Carola

4 km - Moordrecht

Huisdieren Verzorger Aan Huis

10
4 terugkerende gasten
Beoordeling door Linda:Fijne oppas voor onze 2 katten! Hopelijk binnenkort weer ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
13 EUR
/dag
Inloggen om An als favoriet te markeren.

An

1 km - Gouda

Animal friend, special experience with elderly and shy cats

19
4 terugkerende gasten
Beoordeling door Helene:We recently used An's pet services for our kitten, Tuna, and we couldn't be happier with the experience. An took incredi ...
Lees meer
20 EUR
/dag
Inloggen om Marjolein als favoriet te markeren.

Marjolein

4 km - Moordrecht

Oppas/pension voor katvriendelijke honden / andere dieren

4
Laatst gereserveerd: 9 dagen geleden
Beoordeling door Eline:We zijn met gerust hart op vakantie gegaan. Bij terugkomst waren onze katten super blij en relaxed. Na een vervelende er ...
Lees meer
1

Andere diensten in Gouda

Pawshake biedt ook dierenoppassen in

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Gouda beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Gouda of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Gouda. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Gouda beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Gouda goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Gouda. Meer dan 3994 huisdiereigenaar in Gouda hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Gouda

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.