Pawshake logo

Hondenoppas Nijkerk

Je hond logeert bij de oppas thuis

location
LogerenLogeren
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
LogerenLogeren
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

35 EUR
/nacht
Inloggen om Kenneth als favoriet te markeren.

Kenneth

13 km - Baarn

Kenneth The Buddy

131
39 terugkerende gasten
Beoordeling door Arjan:It was the first time that we were using the services of a pet sitter and I was a bit nervous about it. So happy we foun ...
Lees meer
22 EUR
/nacht
Inloggen om Juliet als favoriet te markeren.

Juliet

20 km - Almere

Animal caretaker & lover 🐶🐱 (french/english speaker)

7
1 terugkerende gast
Beoordeling door Anastasia:Juliet took care of my dog Charlie for one day & night after, and I can only say positive things about this experience! ...
Lees meer
25 EUR
/nacht
Inloggen om Miranda als favoriet te markeren.

Miranda

10 km - Leusden

Honden tehuis

7
2 terugkerende gasten
Beoordeling door Jan Jaap:Miranda is een geweldige oppas. Super met de honden. Helemaal blij mee ...
Lees meer
30 EUR
/nacht
Inloggen om Martin als favoriet te markeren.

Martin

17 km - Huizen

Martin

6
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Beoordeling door -anonymized-:Onze Nova heeft een goede tijd bij Martin gehad. Goed gevoel! ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
27 EUR
/nacht
Inloggen om Daphne als favoriet te markeren.

Daphne

5 km - Amersfoort

Doggie Daycare In Amersfoort

2
1 terugkerende gast
Hello! We are a couple with a two-year old Akita inu living in Amersfoort! I am mostly working from home and like to wal ...
Lees meer
22 EUR
/nacht
Inloggen om Cassy als favoriet te markeren.

Cassy

20 km - Almere

Hello, to our animals lovers 🐶❤️

Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Hi, I'm Cassy, I am 28 years old and I come from France.I have recently moved to Almere for my work. I'm Animal Caretake ...
Lees meer
1

Pawshake biedt ook hondenoppas diensten in

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Nijkerk. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Nijkerk flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Nijkerk).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Nijkerk lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Nijkerk. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Nijkerk die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Nijkerk. Meer dan 423 hondenbezitters in Nijkerk hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Nijkerk

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.