1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Nijkerk

Logeren, Nijkerk

Je hond logeert bij de oppas thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
Kenneth

1. Kenneth

13 km - Baarn

35 EUR

/Nacht
152 beoordelingen
49
terugkerende gasten

Kenneth The Buddy

Kalendar onlangs bijgewerktLaatst gereserveerd: 12 dagen geleden
Kenneth

1. Kenneth

Kenneth The Buddy13 km - Baarn
(152 beoordelingen)
49 terugkerende gasten
Kalendar onlangs bijgewerktLaatst gereserveerd: 12 dagen geleden
"It was the first time that we were using the services of a pet sitter and I was a bit nervous about it. So happy we found Kenneth! Billy stayed with Kenneth for 4 days and kept us posted daily, by sending us videos of their walks in the forrest, the interaction with the other dogs, while he was eating… I won’t hesitate to connect with Kenneth if we need a pet sitter in the future."
Beoordeling door Arjan

35 EUR

/Nacht
Melanie

2. Melanie

9.4 km

35 EUR

/Nacht
2 beoordelingen
1
terugkerende gast

Hoog maar gezellig en droog in Amersfoort

Kalendar onlangs bijgewerktLaatst actief: 2 dagen geleden
Melanie

2. Melanie

Hoog maar gezellig en droog in Amersfoort 9.4 km
(2 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Kalendar onlangs bijgewerktLaatst actief: 2 dagen geleden
"De hondjes van ons hebben een fantastische vakantie gehad bij Melanie. Regelmatig kregen we een update over de avonturen die ze beleefden. We kregen dan films of foto's. Kortom, een aanrader."
Beoordeling door Christiaan

35 EUR

/Nacht
Priscilla

3. Priscilla

0.9 km

25 EUR

/Nacht
1 beoordeling

Huisdierenoppas met veel ervaring

Laatst actief: 8 dagen geleden
Priscilla

3. Priscilla

Huisdierenoppas met veel ervaring0.9 km
(1 beoordeling)
Laatst actief: 8 dagen geleden

25 EUR

/Nacht
Miranda

4. Miranda

10.5 km - Leusden

25 EUR

/Nacht
9 beoordelingen
2
terugkerende gasten

honden thuis

Kalendar onlangs bijgewerktLaatst gereserveerd: 8 dagen geleden
Miranda

4. Miranda

honden thuis 10.5 km - Leusden
(9 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Kalendar onlangs bijgewerktLaatst gereserveerd: 8 dagen geleden
"Miranda is een geweldige oppas. Super met de honden. Helemaal blij mee"
Beoordeling door Jan Jaap

25 EUR

/Nacht
Martin

5. Martin

17 km - Huizen

30 EUR

/Nacht
7 beoordelingen

Martin

Kalendar onlangs bijgewerktLaatst gereserveerd: 10 dagen geleden
Martin

5. Martin

Martin17 km - Huizen
(7 beoordelingen)
Kalendar onlangs bijgewerktLaatst gereserveerd: 10 dagen geleden
"Onze Nova heeft een goede tijd bij Martin gehad. Goed gevoel!"
Beoordeling door -anonymized-

30 EUR

/Nacht
Mariëlle

6. Mariëlle

14.5 km - Barneveld

25 EUR

/Nacht
1 beoordeling

Maak een röntgenfoto van mijn hart om een konijntje te zien

Laatst actief: 2 dagen geledenWoont samen met 1 kat
Mariëlle

6. Mariëlle

Maak een röntgenfoto van mijn hart om een konijntje te zien14.5 km - Barneveld
(1 beoordeling)
Laatst actief: 2 dagen geledenWoont samen met 1 kat

25 EUR

/Nacht

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Nijkerk. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Nijkerk flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Nijkerk).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Nijkerk lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Nijkerk. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Nijkerk die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Nijkerk. Meer dan 597 hondenbezitters in Nijkerk hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.