Pawshake logo

Hondenoppas Barneveld

Je hond logeert bij de oppas thuis

location
LogerenLogeren
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
LogerenLogeren
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

25 EUR
/nacht
Inloggen om Miranda als favoriet te markeren.

Miranda

11 km - Leusden

Honden tehuis

7
2 terugkerende gasten
Beoordeling door Jan Jaap:Miranda is een geweldige oppas. Super met de honden. Helemaal blij mee ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/nacht
Inloggen om Ellen als favoriet te markeren.

Ellen

20 km - Rhenen

Last-minute hondenoppas en -uitlaat

8
1 terugkerende gast
Beoordeling door Anke:De communicatie met Ellen verliep prima. Flip heeft het erg naar z’n zin gehad bij haar. Toen hij ‘s nachts niet alleen ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
27 EUR
/nacht
Inloggen om Daphne als favoriet te markeren.

Daphne

12 km - Amersfoort

Doggie Daycare In Amersfoort

2
1 terugkerende gast
Hello! We are a couple with a two-year old Akita inu living in Amersfoort! I am mostly working from home and like to wal ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
35 EUR
/nacht
Inloggen om Max als favoriet te markeren.

Max

20 km - Wageningen

Rustige student met enorme liefde voor honden

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Hallo daar, ik ben Max! Ik heb 5 jaar lang in Wageningen gestudeerd en ben sinds kort aan het werk als uitzendkracht! Ik ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Moniek als favoriet te markeren.

Moniek

13 km - Ede

Lieve ervaren dierenoppas

3
Laatst gereserveerd: 3 dagen geleden
Hoi! Ik ben Moniek en ik ben 26 jaar. Ik ben opgegroeid in Drenthe en verhuisd naar Ede voor mijn studie aan de WUR. Mom ...
Lees meer
1

Pawshake biedt ook hondenoppas diensten in

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Barneveld. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Barneveld flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Barneveld).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Barneveld lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Barneveld. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Barneveld die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Barneveld. Meer dan 404 hondenbezitters in Barneveld hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.9/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Barneveld

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.