Pawshake logo

Hondenoppas Hoorn

Je hond logeert bij de oppas thuis

location
Logeren
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
Logeren
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Azzurra als favoriet te markeren.

Azzurra

17 km - Purmerend

Doggy Dream Homestay

9
1 terugkerende gast
Beoordeling door John and Krijn:Azzurra is super friendly and flexible, and she’s also great with our two dogs. We had a really lovely meet and greet, a ...
Lees meer
35 EUR
/nacht
Inloggen om John and Krijn als favoriet te markeren.

John and Krijn

8 km - De Goorn

Come Have a Sleepover with Domino and Lola! Join our pack for day, a week, or longer!

3
Laatst gecontacteerd: 9 dagen geleden
Beoordeling door Magdalena:John and Krijn are amazing petsitters. They took great care of my dog, were very attentive and took into account all wha ...
Lees meer
30 EUR
/nacht
Inloggen om Fatma als favoriet te markeren.

Fatma

16 km - Purmerend

Pet sitter with a huge love for Cats & Dogs

Nieuwe oppas
Woont samen met 1 kat
I am Fatma, a 30 years old IT professional working remotely, which means I get to spend fabulous quality time with Habib ...
Lees meer
35 EUR
/nacht
Inloggen om Monique als favoriet te markeren.

Monique

17 km - Purmerend

Liefdevolle Huis Voor Alle Dieren!

10
3 terugkerende gasten
Beoordeling door Ricardo:Bij Monique en het gezin komt jouw hond in een warm bad. Kennismaken met de hond des huizes wordt in goede banen geleid. ...
Lees meer
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
40 EUR
/nacht
Inloggen om Soraia als favoriet te markeren.

Soraia

2 km - Hoorn

Best place to stay

2
Laatst actief: gisteren
Beoordeling door peggy:Our dog, Winston had a great time . Thank you! ...
Lees meer
25 EUR
/nacht
Inloggen om Sandra als favoriet te markeren.

Sandra

18 km - Purmerend

Your baby's cool aunt 😎

3
1 terugkerende gast
I grew up in a farm. Looked after many animals. Spending time with them is my absolute pleasure. I live with my hus ...
Lees meer
34 EUR
/nacht
Inloggen om Szonja als favoriet te markeren.

Szonja

4 km - Schellinkhout

Friendly And Caring Pet Sitter

5
1 terugkerende gast
Hi there, I'm 38 years old, living in Schellinkhout with my two young sons, my husband, our pug Pepper, and our cat, Lok ...
Lees meer
1

Andere diensten in Hoorn

Pawshake biedt ook hondenoppas diensten in

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Hoorn. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Hoorn flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Hoorn).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Hoorn lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Hoorn. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Hoorn die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Hoorn. Meer dan 109 hondenbezitters in Hoorn hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.91/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Hoorn

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.