Pawshake logo

Hondenoppas Bunschoten

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Omar als favoriet te markeren.

Omar

18 km - Zeist

In the best paws

4
Laatst gecontacteerd: vandaag
35 EUR
/nacht
Inloggen om Kenneth als favoriet te markeren.

Kenneth

6 km - Baarn

Kenneth The Buddy

122
36 terugkerende gasten
22 EUR
/nacht
Inloggen om Juliet als favoriet te markeren.

Juliet

13 km - Almere

Animal caretaker & lover! (french/english speaker)

5
1 terugkerende gast
15 EUR
/nacht
Inloggen om Megan als favoriet te markeren.

Megan

19 km - Almere

It’s a pawsome adventure 🐾 one walk at a time!

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: vandaag
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Miranda als favoriet te markeren.

Miranda

12 km - Leusden

Honden tehuis

6
2 terugkerende gasten
30 EUR
/nacht
Inloggen om Tanja als favoriet te markeren.

Tanja

14 km - Bussum

Energieke Oppas & 1 Hond Tegelijk!

7
1 terugkerende gast
15 EUR
/nacht
Inloggen om Charlene als favoriet te markeren.

Charlene

18 km - Almere

Cat Specialist Host

24
8 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
35 EUR
/nacht
Inloggen om Janet als favoriet te markeren.

Janet

13 km - Hilversum

Janet & Lara

66
36 terugkerende gasten
35 EUR
/nacht
Inloggen om Isabelle als favoriet te markeren.

Isabelle

13 km - Hilversum

Lieve Dierenoppas; Een Bosfeessie Voor Uw Lieve Beessie

2
Laatst gecontacteerd: 11 dagen geleden
28 EUR
/nacht
Inloggen om Pamela als favoriet te markeren.

Pamela

15 km - Hilversum

Pet lovely home/Hilversum

19
4 terugkerende gasten
1

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Bunschoten. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Bunschoten flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Bunschoten).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Bunschoten lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Bunschoten. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Bunschoten die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Bunschoten. Meer dan 695 hondenbezitters in Bunschoten hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Bunschoten