1. Dierenoppas
  2. Gorinchem

Dierenoppas, Gorinchem

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
P

1. Phoebe

1 km
€ 10
/Dag
1 beoordeling

Loving your furbabies as if they were my own🥰

Laatst gereserveerd: 4 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
P

1. Phoebe

Loving your furbabies as if they were my own🥰1 km
(1 beoordeling)
Laatst gereserveerd: 4 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
"Phoebe took great care of our four cats (and flowers) while we were away and this was a huge help! She certainly knows how to get along with both cats and dogs and is a very charming and nice person. We are really happy to have found her!"
ABeoordeling door Alisa
€ 10
/Dag
M

2. Maritsa

1.4 km
€ 9
/Dag
3 beoordelingen
1
terugkerende gast

dierenoppas MVO

Antwoordt meestal binnen een dag
M

2. Maritsa

dierenoppas MVO1.4 km
(3 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Antwoordt meestal binnen een dag
"De ontmoeting met Maritsa was heel fijn en geruststellend. Maritsa weet erg veel van verschillende dieren en heeft ook een fijne uitstraling waardoor mijn katten zich fijn voelden bij haar. Ze kwam langs volgens afspraak en mijn katten kwamen niks tekort. Ook kreeg ik leuke appjes en foto's van haar bezoek aan mijn katten. Ik maak graag weer gebruik van haar diensten! "
TBeoordeling door Tracey
€ 9
/Dag
L

3. Luana

4.8 km
€ 10
/Dag

I've 4years of experience in a vet hospital,and love animals

Antwoordt meestal binnen een dag
L

3. Luana

I've 4years of experience in a vet hospital,and love animals4.8 km
Antwoordt meestal binnen een dag
€ 10
/Dag
M

4. Marlinka

0.9 km
€ 15
/Dag

Een leuke oppas voor uw dierenvriendje!

Woont samen met 1 hond
Woont samen met Akita inu Kayli
M

4. Marlinka

Een leuke oppas voor uw dierenvriendje! 0.9 km
Woont samen met 1 hond
Woont samen met Akita inu Kayli
€ 15
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Gorinchem beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Gorinchem of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Gorinchem. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Gorinchem beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Gorinchem goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Gorinchem. Meer dan 1544 huisdiereigenaar in Gorinchem hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.