Pawshake logo

Hondenoppas Gorinchem

Je hond logeert bij de oppas thuis

location
LogerenLogeren
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
LogerenLogeren
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

18 EUR
/nacht
Inloggen om Eva als favoriet te markeren.

Eva

0 km - Gorinchem

Honden zijn leven

1
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
Beoordeling door Ava:Caatje heeft het heel erg leuk gehad bij Eva afgelopen nacht! Hoe weet ik dat? Doordat Eva mij regelmatig een foto’tje s ...
Lees meer
25 EUR
/nacht
Inloggen om Olivia als favoriet te markeren.

Olivia

17 km - Bergambacht

Furry Fairy 🐾 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2
Laatst actief: 2 dagen geleden
Beoordeling door Haris:Olivia is very caring with pets. Has really good experience our dog loved to be in her home and been loved so much. Than ...
Lees meer
30 EUR
/nacht
Inloggen om Yvonne als favoriet te markeren.

Yvonne

14 km - Sliedrecht

Persoonlijke oppas in huiselijke omgeving

6
1 terugkerende gast
Beoordeling door Jannette:Gelukkig konden wij snel bij Yvonne terecht, voor de oppas van onze hond Amdos. De oppas is goed verlopen, wij kregen da ...
Lees meer
50 EUR
/nacht
Inloggen om Ria als favoriet te markeren.

Ria

12 km - Aalst

24/7 thuis 30 jaar ervaring

1
Laatst actief: 2 dagen geleden
Beoordeling door Cindy:Afgelopen week heeft Ria op onze pup van vier maanden oud gepast. Was de eerste keer dat onze pup uit logeren ging en da ...
Lees meer
15 EUR
/nacht
Inloggen om José als favoriet te markeren.

José

18 km - Dordrecht

Actieve oppas voor avonden en weekenden

Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Hallo, ik ben José en ik woon samen met mijn intacte husky teef Yura in een appartement (met lift). Daardoor ga ik vaak ...
Lees meer
1

Andere diensten in Gorinchem

Pawshake biedt ook hondenoppas diensten in

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Gorinchem. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Gorinchem flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Gorinchem).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Gorinchem lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Gorinchem. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Gorinchem die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Gorinchem. Meer dan 421 hondenbezitters in Gorinchem hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Gorinchem

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.