1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Gorinchem

Logeren, Gorinchem

Je hond logeert bij de oppas thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
Tessa

1. Tessa

17.9 km - Vianen

35 EUR

/Nacht
9 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Experienced pet lover!

Kalendar onlangs bijgewerktLaatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
Tessa

1. Tessa

Experienced pet lover!17.9 km - Vianen
(9 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Kalendar onlangs bijgewerktLaatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
"Tessa en haar vriend hebben met veel liefde voor mijn twee honden gezorgd. Ze liepen direct op hen af en werden uitgebreid vertroeteld. Ze mochten ook lekker op de bank liggen. Ze kwamen goed verzorgd terug. Bij Tessa kun je je hond met een gerust hart laten logeren."
Beoordeling door Alice

35 EUR

/Nacht
Olivia

2. Olivia

16.8 km - Bergambacht

35 EUR

/Nacht
5 beoordelingen

Furry Fairy 🐾 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Laatst actief: gisterenWoont samen met 2 katten, 1 hond
Olivia

2. Olivia

Furry Fairy 🐾 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️16.8 km - Bergambacht
(5 beoordelingen)
Laatst actief: gisterenWoont samen met 2 katten, 1 hond
"Olivia is very caring with pets. Has really good experience our dog loved to be in her home and been loved so much. Thank you and highly recommended pet sitter "
Beoordeling door Haris

35 EUR

/Nacht
Henrieke

3. Henrieke

19.3 km

20 EUR

/Nacht

Lieve en betrouwbare oppas voor uw hondje 🐶

Kalendar onlangs bijgewerktLaatst actief: gisteren
Henrieke

3. Henrieke

Lieve en betrouwbare oppas voor uw hondje 🐶19.3 km
Kalendar onlangs bijgewerktLaatst actief: gisteren

20 EUR

/Nacht
Ria

4. Ria

12.2 km - Aalst

50 EUR

/Nacht
1 beoordeling

24/7 thuis 30 jaar ervaring

Ria

4. Ria

24/7 thuis 30 jaar ervaring 12.2 km - Aalst
(1 beoordeling)
"Afgelopen week heeft Ria op onze pup van vier maanden oud gepast. Was de eerste keer dat onze pup uit logeren ging en dat is heel goed bevallen. Ria heeft alle tijd en aandacht voor Babzs gehad en hield ons regelmatig middels foto’s en app op de hoogte. Babzs kwam als heel tevreden hondje weer thuis en was duidelijk in haar nopjes. Goede ervaring dus en gaan Ria zeker vaker inzetten als oppas. We bevelen haar zeker aan. "
Beoordeling door Cindy

50 EUR

/Nacht
Gaëlle

5. Gaëlle

12.9 km - Sliedrecht

30 EUR

/Nacht

Weekend weg en een dier dat liefde nodig heeft? Bel Gaëlle!

Laatst actief: gisterenAntwoordt meestal binnen enkele uren
Gaëlle

5. Gaëlle

Weekend weg en een dier dat liefde nodig heeft? Bel Gaëlle!12.9 km - Sliedrecht
Laatst actief: gisterenAntwoordt meestal binnen enkele uren

30 EUR

/Nacht
Jolin

6. Jolin

19.5 km

30 EUR

/Nacht
2 beoordelingen

5 stars holiday resort for your fou legs friend

Laatst gereserveerd: 8 dagen geledenLaatst gecontacteerd: 8 dagen geleden
Jolin

6. Jolin

5 stars holiday resort for your fou legs friend 19.5 km
(2 beoordelingen)
Laatst gereserveerd: 8 dagen geledenLaatst gecontacteerd: 8 dagen geleden

30 EUR

/Nacht

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Gorinchem. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Gorinchem flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Gorinchem).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Gorinchem lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Gorinchem. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Gorinchem die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Gorinchem. Meer dan 568 hondenbezitters in Gorinchem hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.