1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. IJsselstein

Dierenoppas, IJsselstein

Drop-in visits at your home for your pet

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
Nikoleta

1. Nikoleta

4.6 km - Nieuwegein

14 EUR

/Dag
5 beoordelingen

Vrolijke Dierenverzorger🐾

Laatst actief: gisterenAntwoordt meestal binnen een uur
Nikoleta

1. Nikoleta

Vrolijke Dierenverzorger🐾 4.6 km - Nieuwegein
(5 beoordelingen)
Laatst actief: gisterenAntwoordt meestal binnen een uur
"We had a really good experience with Nikoleta, she's rocks at her job! We hired her for sitting our cats because we wanted to go to holidays! During our holiday, she messaged us (videos and pictures) every single day to let us know how our pets were doing, played with them with patience and care, and her friendly and kind personality made the whole experience even better. My pets really made a connection with her since the first day's visit, that's a lot to say for cats! If you need a pet sitter who's awesome at what she does, is kind and genuinely cares for pets, I recommend Nikoleta!"
Beoordeling door Bardya

14 EUR

/Dag
Annelies

2. Annelies

2.5 km

12.5 EUR

/Dag
2 beoordelingen

Betrouwbare, rustige en liefdevolle dierenoppas 😻

Antwoordt meestal binnen een uur
Annelies

2. Annelies

Betrouwbare, rustige en liefdevolle dierenoppas 😻2.5 km
(2 beoordelingen)
Antwoordt meestal binnen een uur
"Annelies heeft super goed en zorgvuldig voor onze 3 katten gezorgd. Ze was op korte termijn beschikbaar en na een hele prettige kennismaking heeft ze een week voor ze gezorgd. Elke dag kregen we een uitgebreide update en foto’s en filmpjes toegestuurd. Je kunt de zorg voor je huisdieren absoluut met vol vertrouwen aan Annelies overlaten! "
Beoordeling door Jolijn

12.5 EUR

/Dag
Ines

3. Ines

4.6 km - Nieuwegein

16 EUR

/Dag
7 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Kind nurse with passion for animals :)

Laatst actief: 3 dagen geledenAntwoordt meestal binnen een uur
Ines

3. Ines

Kind nurse with passion for animals :) 4.6 km - Nieuwegein
(7 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst actief: 3 dagen geledenAntwoordt meestal binnen een uur
"Ines took great care of my cat Jude while I was abroad. She gave him wet food, refilled dry food, scooped litter, and played and cuddled with him. Communication was easy and I got pictures every daily visit, which were so nice to see. I hope she's available next time I need a sitter! "
Beoordeling door Anna

16 EUR

/Dag
Tessa

4. Tessa

4.8 km - Vianen

15 EUR

/Dag
9 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Experienced pet lover!

Laatst gecontacteerd: 3 dagen geledenLaatst actief: gisteren
Tessa

4. Tessa

Experienced pet lover!4.8 km - Vianen
(9 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geledenLaatst actief: gisteren
"Ik ben erg tevreden over Tessa als kattenoppas. Ze heeft goed voor mijn katten gezorgd. Ze communiceert netjes en tijdig, en is prettig en vriendelijk in de omgang. Fijn was ook dat ze af en toe fotootjes stuurde. Al met al een goede ervaring, die voor herhaling vatbaar is!"
Beoordeling door Saskia

15 EUR

/Dag
Tara

5. Tara

4.2 km - Vreeswijk, nieuwegein

22.5 EUR

/Dag
3 beoordelingen

Liefdevoorbeestjes

Laatst actief: 8 dagen geledenWoont samen met 2 honden
Tara

5. Tara

Liefdevoorbeestjes4.2 km - Vreeswijk, nieuwegein
(3 beoordelingen)
Laatst actief: 8 dagen geledenWoont samen met 2 honden
"Tara is een fijne oppas geweest voor onze 2 katten! Voor een volgende keer zal ik Tara zeer zeker weer vragen voor de zorg van onze katten. Ze hield ons op de hoogte elke dag een stuurde geregeld een foto. Bedankt Tara!! Indy en Eduardo"
Beoordeling door Eduardo

22.5 EUR

/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in IJsselstein beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in IJsselstein of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in IJsselstein. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in IJsselstein beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in IJsselstein goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in IJsselstein. Meer dan 1884 huisdiereigenaar in IJsselstein hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.