1. Homepagina
  2. »
  3. Dierenoppas
  4. »
  5. Boskoop

Dierenoppas, Boskoop

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
A

1. Tamara

4.8 km
EUR 8
/Dag
5 beoordelingen
1
terugkerende gast

Dierenoppas

Laatst actief: 8 dagen geleden
A

1. Tamara

Dierenoppas 4.8 km
(5 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst actief: 8 dagen geleden
"Tamara heeft op mijn twee katten gepast en kwam 1 keer per dag langs om ze te verzorgen. Tamara gaf mij elke dag fotos van hoe ze erbij liepen en hield me goed op de hoogte als er iets gebeurd was. Zeker een aanrader, wij gaan Tamara vaker vragen om op te passen:)!"
EBeoordeling door Terence
EUR 8
/Dag
E

2. Renée

0.2 km
EUR 15
/Dag
12 beoordelingen
3
terugkerende gasten

Accommodation not possible for dogs due to long working days

Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
E

2. Renée

Accommodation not possible for dogs due to long working days0.2 km
(12 beoordelingen)
3 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
"ik zocht een oppas voor mijn jonge kater. Het leek me niets om hem in een hotel te stoppen. liever in zijn eigen omgeving. Dus op zoek gegaan naar een oppas in de buurt en maakte contact met Renee. Renee is snel in reageren waardoor onze gesprekken soepel verliepen. vond het fijn om wat foto's gepost te krijgen van onze kat zo op vakantie. Deze maakte ze ook en kreeg er zelfs nog wat filmpjes bij. Ze maakte leuke grappige foto's en filmpjes en liet de kat af en toe even naar buiten. Ze stelde vragen zodat ze de zorg goed op onze kat kon aanpassen. Onze kater is erg knuffelig en aanhankelijk en vond het fijn dat zij wat aandacht aan hem kon geven. ik kon daardoor met een gerust hart op mijn vakantieadres verblijven. kortom zeer tevreden, Bedankt voor de goede zorgen voor Ziggy😉"
LBeoordeling door Eline
EUR 15
/Dag
A

3. Marjolein

0.3 km
EUR 15
/Dag
1 beoordeling

Diergeneeskunde studente op zoek naar oppasdieren!

Antwoordt meestal binnen een uur
A

3. Marjolein

Diergeneeskunde studente op zoek naar oppasdieren!0.3 km
(1 beoordeling)
Antwoordt meestal binnen een uur
"Snelle kennismaking, veel kennis over dieren. Tijdens de oppas periode kregen we vaak een update met foto er bij, heel fijn! Alles was helemaal naar wens!"
OBeoordeling door Jorike
EUR 15
/Dag
Y

4. Lynh

4.7 km
EUR 20
/Dag

Zorgzame dierenvriend met liefde voor dieren

Laatst actief: gisteren
Y

4. Lynh

Zorgzame dierenvriend met liefde voor dieren4.7 km
Laatst actief: gisteren
EUR 20
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Boskoop beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Boskoop of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Boskoop. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Boskoop beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Boskoop goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Boskoop. Meer dan 4603 huisdiereigenaar in Boskoop hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.