Winnaar Beste Dierenarts van Nederland

Author picture Paulien  - bijgewerkt: 02/03/2020

Het publiek heeft gekozen! Baasjes van allerlei soorten huisdieren hebben enthousiast gestemd op hun favoriete dierenarts. Het was een spannende race, maar van de top 10 beste dierenartsen heeft Dierenkliniek de Bata4en in Haaften de meeste stemmen gekregen. Gefeliciteerd!

Wat vinden we belangrijk bij een dierenarts?

Huisdierbezitters hebben in hun commentaren duidelijk laten weten wat ze zo belangrijk vinden aan een goede dierenarts en waarom ze voor een dierenarts zouden kiezen:

  • het belang van het dier staat voorop
  • dierenwelzijn en aandacht is belangrijker dan snel geld verdienen
  • persoonlijk contact
  • eerlijk advies

Verder vindt met het belangrijk dat er aandacht is voor stressreductie voor de dieren, goede bereikbaarheid bij spoed, deskundigheid en een goede sfeer. Uit alle reacties komt naar voren dat men graag bij een dierenarts komt waar je gehoord wordt en serieus genomen wordt. Mensen rijden er graag een stuk voor om, om zo hun dier toe te vertrouwen aan een deskundig en betrouwbaar team.

De winnaar: hart op de juiste plek

De 'patiënten' van De Bata4en in Haaften voelen zich thuis bij hun dierenkliniek en hebben er het gevoel dat het belang van het dier prioriteit is. Een greep uit de reacties van degenen die op de Bata4en hebben gestemd:

Persoonlijke aandacht voor mens en dier. Goede uitleg over wat er aan de hand is. En er wordt gekeken naar praktische oplossingen en niet meteen naar (dure) ingrepen.

No nonsense met het hart op de juiste plek.

Kundig, echte dierenvrienden. En ze staan altijd voor je klaar om je dieren te helpen. En daar komt bij dat de samenwerking met eigenaren altijd respectvol en prettig is.

Ze nemen de tijd voor je en beseffen hoe belangrijk dit is voor het baasje. Altijd deskundig advies en erg vriendelijk. Top praktijk....

De Bata4ren staan dag en nacht voor je klaar met raad en daad, ze zijn een Baken voor de baasjes, wat vertrouwen en rust schenkt, oplossingsgericht, stabiliteit & betrokkenheid met het middelpunt de Liefde, Zorg & Warmte voor het Dier!!

Artsen met passie!

Omdat Leo en zijn team altijd klaar staan voor hun cliënten. Ze zijn super lief en geduldig met de diertjes. Ze zijn gewoon de beste ❤

Gefeliciteerd!

Namens het hele team van Pawshake willen we Dierenkliniek Bata4en feliciteren, evenals de top 10 finalisten, zij doen allen geweldig werk. Wij nemen uiteraard persoonlijk contact op met de winnaar. Wij zijn benieuwd naar hun reactie en het verhaal achter de dierenkliniek.