Verkiezing Beste Dierenarts van Nederland - Shortlist

Verkiezing Beste Dierenarts van Nederland - Shortlist

01/02/2020

Update 01-03-2020: De Winnaar is bekend! Dierenkliniek Bata4en in Haaften. Gefeliciteerd!

Update 15-02-2020: De 10 genomineerden zijn bekend! Stem nu op één van de genomineerden. De winnaar wordt op 1 maart bekend gemaakt.*

De dierenarts speelt een belangrijke rol in ons leven - en in dat van onze huisdieren. De dierenarts is er voor de jaarlijkse vaccinaties, bij ziekte maar ook in de soms moeite laatste fase van het dierenleven. Voor een dier kan een bezoekje aan de dierenarts behoorlijk spannend zijn! Daarom is het enorm belangrijk dat zowel baasje als huisdier zich thuis voelen bij de dierenarts. We zijn op zoek naar die bijzondere dierenklinieken waar ze net dat stapje extra zetten voor jou en je dier. Stem daarom nu op jouw favoriete dierenkliniek!

Ken jij zo'n geweldige dierenarts waar er echt naar je geluisterd wordt? Waar lieve mensen werken en waar je dier de beste zorg krijgt? We vinden het belangrijk dat deze dierenartsen in het zonnetje worden gezet, omdat ze zulk belangrijk werk doen voor dieren én mensen. 

De 10 genomineerden zijn:

  • Dierenkliniek Duinoord - Den Haag
  • Bata4en - Haaften
  • Dierenkliniek Sleeuwijk - Sleeuwijk
  • Dierenkliniek Bornego - Heerenveen
  • Dierenkliniek de Wetering - Amsterdam
  • Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal - Roosendaal
  • Dierenkliniek den Heuvel - Best
  • Dierendokters Haarlem - Haarlem
  • Dierenartsenpraktijk Beetsterzwaag - Beetsterzwaag
  • Dierendokters Breda - Breda

Stem hier op één van de genomineerden. Staat jouw dierenarts er niet tussen geef jouw favoriete dierenkliniek een wildcard voor een eervolle vermelding.  *

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de Verkiezing Beste Dierenarts

Het belang van de Dierenarts

Dierenartsen spelen een enorm belangrijke rol bij de voorlichting van huisdierbezitters. Zij bewaken de gezondheid van onze huisdieren, wijzen ons de weg bij preventieve zorg, bij vlooienplagen, bij ziekte maar ook bij geboorte en de 'kraamtijd', en ze hebben een belangrijke signaleringsfunctie. Ook is er steeds meer vraag naar dierenartsen die (onafhankelijk) kunnen adviseren over voeding en bijvoorbeeld leefstijl. 

Dierenartsen zien huisdieren en hun baasje vaak een leven lang. Een bezoek aan de dierenarts is vaak spannend of emotioneel, je komt er vaak andere baasjes en dieren uit de buurt tegen. Dierenklinieken spelen zo een belangrijke rol in de wijk.

Geef daarom die bijzondere, fijne, warme Dierenkliniek waar jij je zo thuisvoelt jouw stem!  

Stem hier op jouw favoriete Dierenarts

* Er kan heel februari 2020 gestemd worden. Op 15 februari 2020 wordt de shortlist van 10 beste dierenklinieken op de website van Pawshake bekend gemaakt. Op 1 maart wordt uit de 10 genomineerden de winnaar uitgeroepen.