Valentijnsdag vieren met je huisdier: 7 tips

Author picture Paulien

Valentijnsdag met je huisdier vieren

Wat je relatiestatus ook is, iedereen verdient een fijne Valentijsdag, zeker met je allerliefste huisdier. Daarom geven we 7 schattige ideeën om vandaag samen met je huisdier te ondernemen.

1) Samen sporten

Begin de dag met een fijne wandeling of hardloopsessie met je hond - of laat je huisdier jou als levend klimrek gebruiken tijdens een fijne yoga-sessie :-)

 

2) Bakken maar!

Heel Pawshake BAKT! Maak lekkere koekjes voor jezelf én voor je huisdier! Je bakt al heel eenvoudig speciale hondenkoekjes van een paar simpele ingrediënten zoals havermout, ei, olie en bouillon. Laat je hond niet te veel snoepen en beloon hem met een flinke wandeling om lekker in beweging te blijven.

3) Bank en Netflix

Lekker extra kroelen, op de bank met een deken. Een leuke film.... misschien The Secret Life of Pets? 

Valentine Day Dog

4) Verwendag

Tover je huis om tot een trimsalon en geef je viervoeter een speciale hondenmassage of een borstelbeurt. We weten dat met name angstige en gestreste honden hier veel baat bij hebben. Het zorgt er ook voor dat de band tussen jullie twee nog hechter wordt!

5) Steun een goed dierendoel

In plaats van een duur cadeau kun je dit jaar ook een goed dierendoel steunen. Doe bijvoorbeeld een donatie aan je lokale dierenasiel of ja favoriete dierenbeschermingsorganisatie.

6) Fotoshoot!

Waarschijnlijk staat ook jouw telefoon helemaal vol met foto's van je huisdier. Ga er eens echt voor zitten en maak nog een paar mooie foto's die je ook laat afdrukken. Hier geven we je wat handige tips om je huisdier mooi op de foto te zetten.

7) Extra tijd

Valentijnsdag gaat om de liefde, en tijd is het meest dierbare - voor je geliefde of voor je huisdier. Wil je deze Valentijnsdag je tijd verdelen tussen je date en je huisdier? Boek dan een lieve Pawshake oppas voor je huisdier: een cadeautje voor jezelf en voor je huisdier!