Pawshake logo

Hondenoppas Elst

Je hond logeert bij de oppas thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

10 EUR
/nacht
Inloggen om Nicky als favoriet te markeren.

Nicky

15 km - Wageningen

Huisdierenoppas :-)

7
Laatst gereserveerd: 14 dagen geleden
10 EUR
/nacht
Inloggen om Lucia als favoriet te markeren.

Lucia

14 km - Wageningen

Crazy Cat Lady @wageningen

1
Laatst gecontacteerd: 11 dagen geleden
20 EUR
/nacht
Inloggen om Amy als favoriet te markeren.

Amy

5 km - Arnhem

Kattenparadijs!

19
5 terugkerende gasten
20 EUR
/nacht
Inloggen om Marcel als favoriet te markeren.

Marcel

15 km - Wageningen

Hondenhotel Noordwest.

1
Antwoordt meestal binnen een dag
30 EUR
/nacht
Inloggen om Havana-Kay als favoriet te markeren.

Havana-Kay

14 km - Wageningen

Loving My Furry Friends

11
1 terugkerende gast
20 EUR
/nacht
Inloggen om Saoirse als favoriet te markeren.

Saoirse

14 km - Wageningen

You Leave Em, I Love Em :)

5
3 terugkerende gasten
25 EUR
/nacht
Inloggen om Robin als favoriet te markeren.

Robin

19 km - Ede gld

Een Echte Dierenexpert!

Woont samen met 2 katten, 2 honden
30 EUR
/nacht
Inloggen om Suzanne als favoriet te markeren.

Suzanne

9 km - Nijmegen

Enthousiaste, Lieve Hondenoppas!

Antwoordt meestal binnen enkele uren
1

Waarom een hondenoppas?

Bij Pawshake zijn we zelf grote hondenliefhebbers, dus we snappen hoe lastig het kan zijn om een goede opvang te vinden voor je hond als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hondenpensions of kennels zijn niet altijd een ideale oplossing omdat de duur, grootschalig of te onpersoonlijk zijn voor jouw hond zijn individuele behoeften.

Gelukkig kun je bij Pawshake op een makkelijke en relaxte manier een persoonlijke hondenoppas vinden in Elst. Onze oppassers worden elk handmatig beoordeeld. Op het profiel van de oppas vind je foto's van de thuisomgeving van de oppas zodat je al kunt zien waar je hond zal verblijven. Elke oppas is persoonlijk beoordeeld door ons team Vertrouwen & Veiligheid. Ook kun je beoordelingen van andere hondenbaasjes lezen op het profiel van de oppas. Onze oppas zullen je hond tijdens de opvangperiode behandelen zoals je hond thuis gewend is: met toewijding en liefde.

Het voordeel van een Pawshake oppas is dat je hond in een huiselijke omgeving zal verblijven. Het is net zoals thuis: geen stress, volop liefde en aandacht. Daarnaast zijn onze oppassers in Elst flexibel om zich aan te passen aan jouw schema en de dagelijkse routine van jouw hond te behouden. Je kunt ook speciale verzoekjes indienen en de oppas zal zich richten op de specifieke behoeften van jouw hond. Dat is vooral belangrijk voor honden die het best spannend vinden om een tijdje zonder z'n baasje te zijn. Zo'n logeeradres is ook spannend en daar houden onze oppassers rekening mee. Een logeeradres van Pawshake is een tweede thuis voor jouw hond in Elst).

Als je hond van lekker relaxen op de bank houdt, dan zal je Pawshake oppas in Elst lekker met je hond gaan knuffelen en spelen in huis. Als je hond juist heel actief is en veel lichaamsbeweging nodig heeft, dan kan de oppas daar ook rekening mee houden en lekker veel naar buiten gaan en rennen en spelen met een bal. Een logeeradres bij een oppas van Pawshake is een soort unieke vakantie voor jouw hond!

Pawshake oppassers bieden hele redelijke tarieven. Elke reservering is inclusief dagelijkse foto-updates, lekker veel knuffels en aandacht en speel-tijd. Er zijn geen verborgen kosten of toeslagen. Dit maakt onze dagopvang voor honden een betaalbaar alternatief voor een traditionele kennel of pension waar je soms met extra kosten te maken krijgt.

Bovendien kun je zorgeloos op reis want elke Pawshake-reservering is inclusief De Pawshake Garantie met onder andere vergoeding van dierenartskosten, en 24 uur per dag klantendienst. Dit geeft een gerust gevoel voor zowel jou als de oppas.

Onze Pawshake oppassers hebben verschillende achtergronden, veel oppassers hebben ervaring als professionele dierenverzorger. We hebben oppassers die bij een dierenarts werken, die een uitlaatservice hebben die vrijwilliger zijn bij een dierenasiel of dierenambulance. Met zoveel kennis en ervaring is er altijd wel iemand te vinden die precies bij jouw hond past.

Ben je zelf gek op honden? Dan kun je zelf ook aanmelden om oppas te worden in Elst. We bieden 24-uurs klantendienst, vergoeding voor dierenartskosten en de voordelen van flexibel werken. Je kiest zelf wanneer en welke honden je opvangt bij je thuis. De aanmeldingsprocedure is simpel en zorgvuldig. We zijn altijd op zoek naar oppassers in Elst die het Pawshake netwerk willen versterken.

Baasjes boeken bij Pawshake een hondenoppas in Elst. Meer dan 45 hondenbezitters in Elst hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.96/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Logeren
  4. »
  5. Elst