1. Homepagina
  2. »
  3. Dierenoppas
  4. »
  5. Elst

Dierenoppas, Elst

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
S

1. Esra

3.9 km
EUR 14
/Dag
1 beoordeling

Fur-tastic Care by Esra

S

1. Esra

Fur-tastic Care by Esra3.9 km
(1 beoordeling)
"Esra and her husband are such lovely people! They took good care of our cats, timely informed about their daily behaviours, and made sure that their attention matched the characters of two wildly different cats (one clearly needed more attention while the other one wanted peace and space). Thank you again, and until next time :)"
GBeoordeling door Egle
EUR 14
/Dag
O

2. Hortie

1.4 km
EUR 15
/Dag
9 beoordelingen
5
terugkerende gasten

Hortie-wilmink

Laatst actief: gisteren
Woont samen met 1 kat, 1 hond
O

2. Hortie

Hortie-wilmink1.4 km
(9 beoordelingen)
5 terugkerende gasten
Laatst actief: gisteren
Woont samen met 1 kat, 1 hond
"Hortie heeft heel goed op onze kat gepast! Twee huisbezoeken waren geen probleem en ze heeft ons fijn op de hoogte gehouden en foto’s gestuurd. Top!"
ABeoordeling door Sasha
EUR 15
/Dag
A

3. Sascha

4.1 km
EUR 16.5
/Dag
3 beoordelingen
1
terugkerende gast

enthousiaste dierenoppasser met een hart voor dieren

Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
A

3. Sascha

enthousiaste dierenoppasser met een hart voor dieren4.1 km
(3 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
"Sascha heeft niet alleen onze katten in leven gehouden maar ook mijn planten, een zeer fijne dienst die ze ook aanbood. Vorig jaar geleerd dat onze katten absoluut niet tegen een katte pensioen kunnen en gelukkig Pawshake gevonden. Katten oogten bij terugkomst zeer relaxed en energiek. Aanrader. "
ABeoordeling door Sabrina
EUR 16.5
/Dag
Y

4. Aygül

3.5 km
EUR 15
/Dag
6 beoordelingen
1
terugkerende gast

Your friendly cat-sitter 🐾 Arnhem Zuid

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst actief: gisteren
Y

4. Aygül

Your friendly cat-sitter 🐾 Arnhem Zuid3.5 km
(6 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst actief: gisteren
"Door Aygül heb ik met een gerust hart op vakantie kunnen gaan, ik vertrouw haar de poezen toe, ze is zo lief voor ze, scherp op de zorg en helder in communicatie. Ik vond het fijn om foto’s te ontvangen en dit heeft ze ontzettend leuk opgepakt, tijdens mijn vakantie werd ik verblijd met kiekjes van mijn lieve poezen, hartverwarmend! Ontzettend bedankt Aygül, ik had me geen betere poezenoppas kunnen wensen😘. Because of Aygül I have been able to go on holiday with peace of mind, I trust her with the cats, she is so sweet to them, keen on care and clear in communication. I enjoyed receiving photos and she took this very well, during my holiday I was delighted with snapshots of my sweet cats, heart-warming! Thank you so much Aygül, I couldn't have asked for a better cat sitter😘."
IBeoordeling door Minti Vos & Skippy
EUR 15
/Dag
I

5. milla

3.2 km
EUR 15
/Dag
2 beoordelingen

dierenoppas❤️

Laatst actief: 2 dagen geleden
Woont samen met teckel teun
I

5. milla

dierenoppas❤️3.2 km
(2 beoordelingen)
Laatst actief: 2 dagen geleden
Woont samen met teckel teun
"Milla is een lieve en betrouwbare oppas. Tijdens onze vakantie heeft ze op onze poezen gepast en alles is goed gegaan. Ook kregen we foto’s en video’s doorgestuurd wat erg fijn was. Ze is flexibel en er was duidelijke communicatie. Ik raad Milla zeker aan als oppas!"
OBeoordeling door Nomi
EUR 15
/Dag
Y

6. kylie

1.2 km - Elst
EUR 15
/Dag

zoekt u nog een leuke oppas? stuur gerust een bericht

Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
Y

6. kylie

zoekt u nog een leuke oppas? stuur gerust een bericht1.2 km - Elst
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
EUR 15
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Elst beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Elst of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Elst. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Elst beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Elst goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Elst. Meer dan 391 huisdiereigenaar in Elst hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.