1. Homepagina
  2. »
  3. Dierenoppas
  4. »
  5. Veghel

Dierenoppas, Veghel

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
Y

1. Ymke

3.5 km
€ 15
/Dag
7 beoordelingen
1
terugkerende gast

Lieve Kattenoppas

Laatst actief: gisteren
Woont samen met 2 katten
Y

1. Ymke

Lieve Kattenoppas3.5 km
(7 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst actief: gisteren
Woont samen met 2 katten
"Ymke is een super oppas voor je dier. Mijn Max is super verzorgd en ze houdt je goed op de hoogte. Zou haar zo weer vragen!"
ABeoordeling door Annemiek
€ 15
/Dag
T

2. Thábata

1.9 km
€ 13
/Dag
1 beoordeling

Thabata Azevedo veghel petsitter

Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
T

2. Thábata

Thabata Azevedo veghel petsitter 1.9 km
(1 beoordeling)
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
"Ik heb Thábata een midweek ingehuurd en mijn twee katten zijn dol op haar. Ze kwam elke dag langs om de kattenbakken te verschonen en even met ze te spelen. Ze stuurde me regelmatig foto’s en filmpjes van hoe het met ze was via Whatsapp, dat is erg fijn. Verder is de communicatie goed en fijn en is Thábata zelf erg aardig. Ze leegte zelfs elke dag mijn robotstofzuiger zodat ik deze elke dag vanaf afstand kon starten. Dat is wel een heerlijk gevoel als je zelf op vakantie bent. Dan blijft het huis voor de katten tenminste lekker schoon. Al met al zeker een positieve ervaring en ik raad Thábata daarom zeker aan ! Ik ga haar in ieder geval vaker inhuren :) I hired Thábata for a midweek, and my two cats absolutely love her. She came by every day to clean their litter boxes and play with them a bit. She regularly sent me photos and videos of how they were doing via WhatsApp, which was really nice. Furthermore, the communication was good and pleasant, and Thábata herself is very kind. She even emptied my robot vacuum cleaner every day so I could start it remotely. It’s a wonderful feeling knowing everything’s clean for the cats while you’re away on vacation. It was definitely a positive experience, and I would highly recommend Thábata! I’ll certainly be hiring her again :)"
JBeoordeling door Joshua
€ 13
/Dag
G

3. Giselle Elena

1.1 km
€ 15
/Dag
1 beoordeling
1
terugkerende gast

a friend for your pet

Laatst gereserveerd: 12 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: gisteren
G

3. Giselle Elena

a friend for your pet 1.1 km
(1 beoordeling)
1 terugkerende gast
Laatst gereserveerd: 12 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: gisteren
€ 15
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Veghel beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Veghel of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Veghel. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Veghel beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Veghel goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Veghel. Meer dan 1289 huisdiereigenaar in Veghel hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.96/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.