1. Kattenoppas
  2. Veghel

Kattenoppas, Veghel

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
Y

1. Ymke

3.5 km
€ 15
/Dag
7 beoordelingen
1
terugkerende gast

Lieve Kattenoppas

Laatst actief: 4 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
Y

1. Ymke

Lieve Kattenoppas3.5 km
(7 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst actief: 4 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
"Ymke is een super oppas voor je dier. Mijn Max is super verzorgd en ze houdt je goed op de hoogte. Zou haar zo weer vragen!"
ABeoordeling door Annemiek
€ 15
/Dag
G

2. Giselle Elena

1.1 km
€ 15
/Dag
2 beoordelingen
1
terugkerende gast

a friend for your pet

Laatst gecontacteerd: 8 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
G

2. Giselle Elena

a friend for your pet 1.1 km
(2 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst gecontacteerd: 8 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
"Giselle was taking care of our two cats while we were on vacation. She visited them daily and made sure they were happy and healthy, and she was letting us know by sending a lot of cute photos and videos. Thank you, Giselle!"
ABeoordeling door Anna
€ 15
/Dag
T

3. Thábata

1.9 km
€ 13
/Dag
1 beoordeling

Thabata Azevedo veghel petsitter

Laatst actief: 10 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
T

3. Thábata

Thabata Azevedo veghel petsitter 1.9 km
(1 beoordeling)
Laatst actief: 10 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
"Ik heb Thábata een midweek ingehuurd en mijn twee katten zijn dol op haar. Ze kwam elke dag langs om de kattenbakken te verschonen en even met ze te spelen. Ze stuurde me regelmatig foto’s en filmpjes van hoe het met ze was via Whatsapp, dat is erg fijn. Verder is de communicatie goed en fijn en is Thábata zelf erg aardig. Ze leegte zelfs elke dag mijn robotstofzuiger zodat ik deze elke dag vanaf afstand kon starten. Dat is wel een heerlijk gevoel als je zelf op vakantie bent. Dan blijft het huis voor de katten tenminste lekker schoon. Al met al zeker een positieve ervaring en ik raad Thábata daarom zeker aan ! Ik ga haar in ieder geval vaker inhuren :) I hired Thábata for a midweek, and my two cats absolutely love her. She came by every day to clean their litter boxes and play with them a bit. She regularly sent me photos and videos of how they were doing via WhatsApp, which was really nice. Furthermore, the communication was good and pleasant, and Thábata herself is very kind. She even emptied my robot vacuum cleaner every day so I could start it remotely. It’s a wonderful feeling knowing everything’s clean for the cats while you’re away on vacation. It was definitely a positive experience, and I would highly recommend Thábata! I’ll certainly be hiring her again :)"
JBeoordeling door Joshua
€ 13
/Dag

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Veghel je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Veghel zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Veghel die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Veghel. Meer dan 1231 kattenbaasjes in Veghel hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.96/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.