☰
Pawshake logo

Kattenoppas Best

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
13 EUR
/dag
Inloggen om Pei als favoriet te markeren.

Pei

1 km - Best

Pei Pet Sitter

26
14 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
9 EUR
/dag
Inloggen om Britt als favoriet te markeren.

Britt

6 km - Son

Huisbezoeken & Uitlaatservice

6
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/dag
Inloggen om Sona als favoriet te markeren.

Sona

7 km - Eindhoven

An animal lover looking out for other animal lovers!

1
Laatst gereserveerd: 5 dagen geleden
20 EUR
/dag
Inloggen om Katarzyna als favoriet te markeren.

Katarzyna

1 km - Best

Safe, Relaxed And Happy

7
2 terugkerende gasten
10 EUR
/dag
Inloggen om Malgorzata als favoriet te markeren.

Malgorzata

4 km - Eindhoven

Day care of your pet 🦮🐈‍⬛

Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Best je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Best zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Best die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Best. Meer dan 660 kattenbaasjes in Best hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.91/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Best